Mik voltak számotokra kiábrándító játékok?
illetve kisebb leírásokat is szívesen elolvasok hogy miért
F.E.A.R - horror játéknak mondják és volt hirdetve, de igazából egy hakni akció shooter az egész, összesen egyszer ijedtem meg, és a történet is szakaszosan halad, sokszor igazából nincs is célja a játéknak csak menni kell lelőni a zsoldosokat, most aktiváltam a liftet, lelőni a zsoldosokat, liftbe beszállni itt van Alma kimegyek lelőni a zsoldosokat, és a végén az utolsó fejezetben derült ki a sztori nagyrésze - szóval unalmas és sablonos volt, emellett az első rész volt a legjátszhatóbb pedig az is egy kihagyható alkotás, de a folytatások már tényleg nagyon rosszak voltak (legalábbis a második rész, de azután a harmadiknak már neki sem ültem)
Darksiders - monoton, unalmas, önismétlődő, ugyanazok az ellenségek vannak, nincs változatos arzenál a támadások terén, a projectile rendszer el van rontva, csúnya és az egész egy gagyi God of War klón, ami különösen azért zavar mert az ugyanabban megjelnő Dante's Inferno-t lehúzták pedig minden téren köröket ver a Darksiders-re: történetben, harcrendszerben, grafikában
UFC Undisputed 3 - a játék kampányával két bajom volt 1) a game plannek semmi értelme, mert valamit mindig visszafejleszt ha földharcra megyek akkor az állóharcomat fejleszti vissza, ha állóharcra megyek akkor a földharcomat fejleszti vissza - sokkal egyszerűbb trainingeket csinálni mert ott kategóriákon belül minden fejleszthető
2) a játék semmibe veszi a játékost de már az elején, olyan ostoba ellenfeleket kapok, aztán kitalálja hogy mostmár nyomhatom UFC-be és vagy berak egy 34-2 MMA rekordú ellenfél ellen akivel szemben semmi esélyem vagy direkt kicsesz velem - volt hogy vártam egy velem azonos szintű UFCés ellenfélre végül adott egyet; egész meccs alatt csinálok mindent állóharc, földharc, ütés, rugás, védekezés, submission, ellenfél meg annyit csinál egész meccs alatt hogy próbál a földre levinni és mivel mindhárom kört végignyomtuk pontoztak és a bírók pontozással az ellenfelet hozták ki győztesnek - most ennyire fаszok voltak akik csinálták vagy csak ennyire lusták voltak hogy annyira írták meg a programkódot, hogy ha végigmegy a három kör akkor automatikusan az ellenfél győz?
egyébként karriermódon kívül ami baromi zavaró az hogyha csinálok custom charactert az megkötötten csak 77 pontos lehet, ami azért hülyeség mert a rosteren a leggyengébbek is 82-83 pontosak, szóval esélytelen bármit kezdeni de így meg a karrier módon kívüli custom karater funkció értelmét veszti - nem azért de ha megveszem a játékot és nem akarok a karriermóddal szopni, csak megcsinálni McGregort aki nincs a játékban akkor miért ne állíthatnám őt be 88as pontozásúra
a másik meg hogy a bírók segghülyék, ha földön vagy és bekapsz néhány nagyobb ütést már lefújja TKO-val a meccset - de a játék itt is a pontozást nézi, mert volt hogy 82es emberrel voltam és háromszor volt bekábultan a földön haverom, ütöttem mindkét ököllel de csak nem fújta le a bíró így mindig kiszabadult, utána ő egyszer levisz földre, négyet rám sózott és máris TKOval vége a meccsnek és azért mert ő 86os pontozású volt, tehát olyan szar a játék programkódja hogy ezek alapján dönti el
egyébként a pontozás is egy baromság mert Lesnar 87es Nogueira 88as és simán elverik a 90 feletti pontozású embereket is
Mass Effect 3
Watch Dogs
Destiny
Battlefield 1
The Witcher 3
Uncharted 4
No Man's Sky
Metal Gear Solid V
Amnesia: Machine for pigs.
Imádtam az első részt és ezt úgy vártam annó, mint a messiást. Nagy csalódás volt. Azóta nem várok semmi játékot és nem is okoznak csalódást.
Saints Row 2
Spore
Mafia III
GTA III
CS:GO
Dota 2
Az első négy játékot élveztem, de többet vártam tőlük. Elég középszerűek lettek. A GTA III pedig olyan semmilyen volt a VC, SA, IV után.
Az utolsó 2 esetében pedig rá kellett jönnöm, hogy az esport nagyon nem az én világom. A CS legalább az árát visszahozta skinekben, pedig kevesebb mint 50 órám van benne.
F.E.A.R 3 Nem a Monolith csinálta, olyan is lett.
Velvet Assassin Unalmas és repetitiv. Ráadásul az ellenség fegyverét sem tudod felvenni. Ja és csak a fejlövés nyírja ki őket. Marha jó ez olyannál ahol pályánként kapsz 1 tárat összesen. És 2-3 percet tölt / pálya.
Halo 1 és 4 Mind a 2 rohadt repetitiv és unalmas.
Battlefield Hardline Szintén unalom miatt hagytam abba.
The Order: 1886 Nagyon jó a színészi játék és szép a grafikai is. Mindössze "csak" a játék 70%-a video és only Single cím. Kb 3-4 óra gameplay-el.
Gondolom még véletlenül sem szolt senki a fejlesztőknek h B MEG lehet h ezek a "hülyék" (a játékosok) inkább játszani szeretnének és nem filmet nézni.
Leszámítva a Halo-kat. Mindegyik jól meg is bukott.
Uncharted 1 Nem tom ki volt az az állat aki kitalálta h majd biztos jó poén lesz h a 13. fejezettől. A Sniper-es és Desert Eagle-ös ellenfelek egyetlen lövéssel megölhetnek. Tehát ha ők 1X eltalálnak tök mind 1 h hány ellenfelet kaptál le eddig meghalsz és kezdheted elölről.
Ez okozott nekem néhány üvöltözéssel vegyített K anyázós órát. De hogy nekem ezér elég volt 1X kijátszani az 1. részt az is biztos.
én az Uncharted 1 utolsó pályájánál majdnem kidobtam a PS3mat az ablakon annyira felcseszett, amit mondtál plusz nincs fedezék illetve ami 2-3 doboz van azok is széttörnek ha egyszer kétszer belelőnek
és ha jól emlékszem még a pálya második felében a hátam mögé is rakott ellenfelet; nagyon gyűlölöm mikor egy játék mortyrozik, a Mafia II is jól felbaszta az agyam emiatt
de a Dark Souls 1-nek is voltak jó pillanatai
például a Bed of Chaos, amikor a játék meghülyül és azt hiszi magáról hogy platformer, rá kell ugrani egy kiálló ágra csak ugye az ugrás mechanikája ritka szar a játékban, akár csak a parry, erre az utolsó bosst parryzve kell legyőzni
ezek mellett a játék is szívesen felrugta a saját szabályait, voltak a titanite démonok amiket ha egyszer megöltél, nem spawnoltak újra
viszont volt Izalithban egy rövidítés aminek a végén egy ilyen titanite démon volt, amit szopó volt lenyomni mivel a környezeti adottságok neki kedveztek, mindegy nagy szenvedés árán legyőztem mondván nem fog újraspawnolni, utána megyek a bosshoz meghalok, oké, megyek a rövidebb úthoz megint, hát nem visszaspawnolt az a dög
rühellem mikor egy játék a saját szabályait felrúgja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!