Half Life 2 Episode 1-ben csak nekem tűnt fel?
Csak nekem tűnt fel, hogy itt a vortigauntok visszatartják G-man-t? Sok videót néztem, és sokan hiszik azt, hogy itt még próbálják őket visszahozni abból az időből.
Ezért mondja G-man, hogy"Ezért még számolunk"
It a videóba a 8:40: https://www.youtube.com/watch?v=8vhfEZ2IgfQ&t=533s
Mit gondoltok róla, vajon ki lehet?
Valami kapcsolat lehet közte és a vortigauntok között, valamit tudhatnak G-man kilétéről.
Én azt hiszem hogy g-man az első transzhumán mint pl.:a combine katonák,2 indokom van rá:1 fehér a bőre szine mint a transzhumán katonáknak
2 lehet hogy eleinte a combine probálgata átalakitani katonává az embereket de rossz munkát végeztek és g-mant felruházták képességekel pl.:teleportálás
Ezért nem veszik észre a katonák mert transzhumán és ezért tartják vissza a vortigauntok és azért segit Gordon-nak mert a lelke ember visszont azért vesz el személyeket (Eli a hl2ep2 végén meghal)mert az agya ezt követeli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!