Life is starange (episode 1) fatal error fix?
Figyelt kérdés
olyan problémám van hogy amikor chloeral megyünk a világító toronyhoz beszélni egy párbeszéd végén kidob, tapasztaltatok már ti is ilyen problémát? és hogyan lehetne ezt megoldani? válaszokat előre is köszönöm#LifeIsStarange
2016. márc. 28. 09:50
1/6 anonim válasza:
Eredeti, tört?
Ha eredeti, újratelepítés, ha tört, másik csapat crackjével próbáld, ha nem megy akkor a teljes játékot másik csapattól szedd le.
2/6 A kérdező kommentje:
tört, kipróbálom más crackkel.
2016. márc. 28. 11:18
4/6 anonim válasza:
Nem látja magát az adott fájlokat.
Valószínűleg vagy rosszul crackelted, vagy hibás a verzió, amit leszedtél.
5/6 A kérdező kommentje:
ez sajnos már a 2odik verzió 2öt próbáltam a sima episode 1-et annál is ez volt. meg most 1-4ig verzió. feltettem minden segítő programot. visual c++,direct x,nvidia physc. mindig ugyan annál a párbeszédnél akad el.
2016. márc. 28. 11:46
6/6 íazazazazaza válasza:
Küldök neked priviben linket, azt amivel én végigjátszottam.
(ide nem engedi bemásolni -.-")
Üdv, :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!