Felraktam a Battlefield 1-et arra számítottam hogy akadni fog, mert nem elég erős a gépem hozzá, a gépigény alapján?
na ügyes vagyok jár a keksz, ügyesen kiszúrta a szememet a gépleírás
Hm hát a proci gyengébb, de az igazi gond itt a vga-val lesz szerintem is, amit írtak nem elég neki a vram
egyébként attól még hogy full grafikán megy akadás nélkül, attól függ a játék melyik részén
most egy példával élve nálam a GTA V full grafikán stabil 50 fpssel megy mikor sétálgatok, kocsigázgatok, de robbanásoknál leesik 35-40 fpsre
szóval nálad is a játék egy pontján ha túl sok az ellenfél és lángszóróval jönnek (a tűz és füst effektek le tudják szívni a gépet, nálam AC IV tengericsatáknál be-beszaggatott az ágyúk miatt) a VRAM kimerül
egyébként meg BF-ről van szó, nálam a BF4 ment úgy hogy ajánlott gépigény is majdhogynem meg volt, de beállításoktól függetlenül droppolta az fps-t és baromi sokat töltött két pálya között, pedig az Origin még fel is telepítette a 3 gigás patchet
de az se kizárt hogy szarul van feltörve a kalózverzió, próbálj meg letölteni egy másikat, de szerintem állíts a felbontáson, vedd le 720p-re, medium beállításokkal, szerintem úgy rendben lesz és még mindig egy xbox one-os szintet kapsz :p
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!