Battlefield 4 rendszer követelmények többi lent?
Nos a helyzet az hogy a mostani gépemen nem indul el a battlefield 4 multiplayer valamint az egy játékos kampány se. Illetve igen de ahhoz hogy a töltö képernyö megjelenjen hosszú perceket kell várni a játék meg még edig nem töltött be egyszer sem. Mivel 10 perc töltés után automatikusan bezárja az ablakot.
Egy előző gépemen ami gyengébb is volt azon simán elfutott ezen meg ami attól sokkal erősebb a töltésen kivül mást még nem láttam.
Ez itt a BF4 minimum gépigénye:
Operating System: Windows Vista 32-Bit with Service Pack 2 and the KB971512 platform update, or newer version
Processor: AMD Athlon X2 2.8 GHZ or Intel Core 2 Duo 2.4 GHZ
Ram: 4GB or more
Free Hard Drive Space 30GB
Processor: AMD Athlon X2 2.8 GHz or higher; Intel Core 2 Duo 2.4 GHz or higher
Graphics card: AMD Radeon 3870 or higher; NVIDIA GeForce 8800 GT or higher
ez meg az én gépem:
Egy internetes össze hasonlitó oldal szerint csak a szabad hely a gond de az előző gépemnél is ugyan ennyi szabad hely marat kb.
Mi az ami mégis hibádzik? mit kell esetleg erősebbre cserélni???
Igen ahogy előttem lévő is mondja, a videókártyán bukik meg elsősorban a dolog.. A GT sorozat multimédia kártya, köze nincs a játékokhoz, ezért pl vehetsz te egy 4 GBos GT mittudom én hanyasat az még mindig 100x gyengébb lesz mint egy 2gb-os GTX 750 ti (most csak példaként)
Na meg az a 4gb ram se éppen túl sok a bf4-nek...
Proci is épp hogy csak beleesik az elmegy kategóriában, de sajnálni tudom szegényt ahogy azzal a 2 magjával próbálja feldolgozni a gyengécske videokari adatait egy relatíve nagy méretű 1680x1050-es monitorra...
Egszóval ha ilyesmi játékok a cél manapság akkor 100-150k-t kénytelen leszel befektetni a közeljövőben.
és milyen videó kártyát ajánlasz?
Ami játékhoz valamint videó készitéshez is tökéletesen alkalmas?
Hát, mennyit szánsz rá?
Nekem GTX 750 Ti (2gb-os) van, használom játékra, videószerkesztésre, még 3D modellezésre és animálásra is, ahol a renderelés a kártyára van állítva, és elég szépen teljesít.(Utobbiaknál a proci is fontos ám, nem csak a videókari.)Néhány játék amivel használom: gtav, lol, sims4, 7daystodie stb... És ezeket viszi High/ultrán, BF4-et is high-on szintén akkora monitoron mint neked van, 60 fps-el. Ultrát is el-el viszi de ott a stabil 60 nem volt meg. (ám azt is vedd figyelembe, hogy nekem emellé a kártya mellé társul egy 4 magos 3,6ghz-es AMD proci(ami nem, nem melegszik xd) 8GB ram, és SSD)
Összegezve: Árérték arányban legjobban szerintem a fent említett kártyával jársz, 35-40k-ból kijössz(ha ezt veszed akkor Gigabyte OC editiont ajánlom, azon lehet húzni is jócskán, de felesleges)
Ha többet szánsz rá akkor nyílván határ a csillagos ég...
AMD-t nem fogok ajánlani, nem azért mert rosszak meg ilyenek, csak nekem egész életemben NVIDIA volt, azt ismerem így azt ajánlom.
még egy kérdés akkor ehhez az alaplaphoz passzolna a GTX 750 ?
passz, de gondolom igen... valszeg van rajta PCI csatoló felület, de küldj egy képet az alaplapról és megmondom.
Ja és ha gtx 750-t veszel akkor mindenképp azt vedd ami Ti chipsetes, nem tudom alapot gyártják-e még, de mindenkép azt vedd aminek a neve: GTX 750 Ti
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!