Csak nekem volt nagy csalódás a Batman arkham knight?
Figyelt kérdés
Valahogy az arkham asylum de főleg az arkham city után olyan mintha egy különálló batman játék lenne nem adja ugyan azt az érzetet mint az elődjei. Nektek mi a véleményetek róla ?2017. jún. 3. 12:09
1/2 anonim válasza:
Nem vagy egyedül. A történet, a pályák, a hangulat mind visszalépés volt az előző részekhez képest. A Batmobile-os harcokról meg ne is szóljunk, az valami rettenetes volt, ráadásul a játék egyharmadát a furikázás tette ki.
2/2 anonim válasza:
és technikailag se volt a topon, se konzolon, se PC-n, igaz utóbbi vállalhatatlan volt
egyébként nekem már az Origins-nél voltak baljós sejtéseim hogy nem jó irányba halad ez de ott még ráfogtam arra hogy azt nem az eredeti csapat csinálta..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!