Cs:go-ban a demo-t fel lehet valahogy használni csíterek reportolására?
Csak a reportot veszik figyelembe. Az kerül be az Overwatch-adatbázisba aki elér egy kritikus szintet (rövid időn belül többen jelentik). A problémád az lehet hogy csak te jelented és nem éri el a gyanús minősítést. Ha a csapatból többen is úgy gondoljátok hogy csal valaki, akkor minél többen jelentsétek.
És ez csak az első része. Utána több független moderátornak egységes döntést kell hoznia arról hogy tényleg csalt, különben nem lesz következménye.
Hát ja, hiába mondom a csapattársaknak, hogy reportoljanak nem csinálnak semmit se. Általában az a válasz, hogy de pedig ilyen jó játkos az ellenfél, aztán meg persze a csapattársról is kiderül, hogy csal miután megnézem.
Van egy olyan érzésem, hogy a játékos társadalom legalább 20 százaléka aktív csaló. Elég szánalmas.
Az se mindegy hol reportolod, mert versengő/match making verziónál elég komolyan veszik a csalást, de pl könnyed/casual esetében harmadrangú a kérdés. Az Overwatch így is túl van terhelve, nem hogy még a casual embereket rá dobálod.
Egyéb iránt én pl videókat is csináltam csalókról amit felraktam netre és egyből a csaló steam profiljánál jelentettem csatolva a videót (YT), nem történt semmi.
Attól mert sok órád van csgo-ban még nem lesz késed meg értékes skinjeid, csak ha pénzt költesz rá. Olyanról meg eddig nem hallottam, hogy ha 1000+ órát beleölsz, akkor megkapod a falonátlátás és egér fejrerántás képességeket. Amugy meg nem kell sokat keresgélni, yt tele van pro játékosokkal, akik lan versenyen buktak le és ott már bizony rip karrier. Akkor most egy mezei szirszar serif ne csalna.
Sokan egyszerűen belefáradnak pár száz óra után a sok csíterbe, hogy nem tudnak túljutni nova2-n és letöltenek ők is valamilyen szart, hogy jobban menjen a játék. Ezzel viszon ők is csak a probléma részévé válnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!