Gamerek hány évesen kezdtétek és mostani korotok?
Olyan 10 évesen, Postal 2-vel :D
20/L
10-12 kb.
Arra biztosan emlékszem h 2004-ben 15 évesen kaptam az első PC-m. És a DOOM 3 volt az első saját önálló játékom a szobámban. Azóta sem álltam le most 28 vagyok.
És már konzollal is rendelkezem.
Egyébként már megkaptam h ilyen korban nem ezt kéne csinálni de soha nem érdekelt más véleménye.
A kapcsolatokat meg pont ezen hobbi miatt kerülöm direkt.
En 7-8 evesen kezdtem ps2-vel a gamelest GTA San Andrears , Tekken 5 , Resi 4 , Fifa 07 , Need for Speed Most Wanted es ehhez hasonlo game-ekkel .
Aztan 10-12 evesen kezdtem el PC-n is jatszani , eleinte cs 1.6-al nagyon sokat , kesobb COD sorozattal , MTA es meg sok jo jatekkal .
Mostanaban kevesebbet jatszom , de ha jatszom akkor CS:GO , Resident Evil 7 stb vagy ps3-on FarCry 4 , GTA 5 , Fifa 16.
17/F
Igazándiból 97-ben születtem és 2000-előtt már játszottam esténként apámmal a wolf3d-vel úgyhogy elég korán.
Voltam akkora barom hogy eladtam a gépem ősszel, és vettem direkt egy olyan laptopot amivel tudtam hogy nem fogok tudni játszani... hát rendesen hiányzik a sok emlék. cod2, Cod4 promod, CS 1,6 ,source, bf bad company 2 vietnam, jézus ég.... nem tudom hogy tudnak mostanában ilyen elvont játékokat vinni lanra... de amúgy igen a gamer jelzőt én is inkább pejoratívként élem meg.
5-6 évesen kezdtem játszani. Első játékok amikkel játszottam az GTA 1, Commander Keen és The Neverhood.
Aktívan, napi szinten 2+ órát, 9 évesen kezdtem játszani, Lineage 2 és CS:S játékokkal.
Jelenleg munka mellett nincs annyira sok időm, de 1 hétvégén 20+ óra megvan.
22/N
Nagyon fiatalon kezdtem, nem tudok pontos kort, a konkrét játékokra sem emlékszem, de azt tudom, hogy a klasszikusok közül elég korán játszottam a resident evil 1-3-al, silent hill 1-2-vel, hát igen, horroron nőttem fel, ma is nagy horror rajongó vagyok, de egyébként a legnagyobb kedvencem a Witcher 3. Én szerencsére kimaradtam a nagy cs őrületből, mindig is a történetközpontúbb játékokat szerettem, ennek ellenére most nagy Rainbow Six Siege játékos vagyok, de ezek mellett azért megy minden.
21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!