Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Gamerek! Ti mennyit játszotok...

Gamerek! Ti mennyit játszotok és mikor kezdtétek a gépezést?

Figyelt kérdés

Nektek a szüleitek megengedik hogy rengetegeket játszatok?

Nekem apám igen,de anyám nem annyira :S

2012. máj. 27. 15:22
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Hát kb 3 éve vagyok kocka.

Call of Duty 4 1200 óra(kb 7 hónap alatt)

Operation Flashpoint Cold War crisis 2000 óra (3év alatt)

amíg jók a jegyeim nem szólnak bele.

2012. máj. 27. 16:06
 2/4 anonim ***** válasza:

Kb. 5 éve vagyok kocka, most vagyok 'leszokóban' :D.

3 éven át Lineage 2-ztem, 2 éven át Aion-oztam.

Minden nap kb. 5 órát játszottam.

Szüleim nagyon sokallták, hogy ennyit játszok. Én is sokalltam, de mindig olyan jól szórakoztam, hogy nem lehetett abbahagyni. :)

2012. máj. 27. 16:12
 3/4 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat. az elsőtől kérdezem hogy 3 év alatt csak 2 játékon játszott? nekem is megengedik mert jól tanulok,meg azért nem vagyok olyan kocka hogy ne tudjak elszakadni a géptől,meg éjfél körül mindig kikapcsolom a gépet és megyek aludni hétvégén meg mikor szünet van. szóval én inkább egy nagy gamer vagyok mert kb. 15 játék van fent a gépemen meg mindig kipróbálom az új játékokat nyilván ha tetszenek
2012. máj. 27. 18:07
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem, kipróbáltam más játékokat is, de azokat csak kipörgettem, ezeknél meg leragadtam. jut eszembe: MW2-vel is toltam, azzal kb 300 órám lehetett. :D
2012. máj. 27. 19:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!