Van valami jó taktikátok a swords and sandals 2-t illetően?
Először is közölném, hogy van életem, tehát nem vagyok kíváncsi arra, hogy kicsit megszállott lettem és túl sokat foglalkozok vele, miközben az élet olyan szép is tudna lenni és a kapa is kint vár az udvaron.Jelentem, a borsó el van vetve.
Nem tudom eldönteni, hogy melyik tulajdonság erősítésére menjek rá a kezdetekben. Az erőt szoktam felvinni 9ig, hogy vehessek egy jobb fegyvert, aztán jön a védelem, a támadás és a kitartás, majd hogyha nem halok meg, folytatom a gyorsasággal, veszek egy csúzlit és azzal megyek tovább. Egy varázsital sem esne rosszul, de azt csak az első megnyert torna után tudnék venni olyan drága, szóval a varázst elég azután fejleszteni.
Lehet azzal van a baj, hogy nem jól mérem be az ellenséget, nem rég jöttem rá, hogy meg lehet nézni a tulajdonságait és kihátrálni a csatából, de az is lehet, hogy túl nagyravágyó vagyok, és kezdetben meg kéne elégednem az olcsóbb dolgokkal, és nem arra taktikáznom, hogy ne kelljen megvennem őket és rögtön a drágábbikkal (9 pontos balta) kezdjek. Utolsó gondolatom és egyben kérdésem az lenne, hogy sikerült-e már valakinek legyőzni a 3.főellenséget? Nekem eddig 1x sem és ez nagyon idegesít.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!