Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Van valami jó taktikátok a...

Van valami jó taktikátok a swords and sandals 2-t illetően?

Figyelt kérdés

Először is közölném, hogy van életem, tehát nem vagyok kíváncsi arra, hogy kicsit megszállott lettem és túl sokat foglalkozok vele, miközben az élet olyan szép is tudna lenni és a kapa is kint vár az udvaron.Jelentem, a borsó el van vetve.

Nem tudom eldönteni, hogy melyik tulajdonság erősítésére menjek rá a kezdetekben. Az erőt szoktam felvinni 9ig, hogy vehessek egy jobb fegyvert, aztán jön a védelem, a támadás és a kitartás, majd hogyha nem halok meg, folytatom a gyorsasággal, veszek egy csúzlit és azzal megyek tovább. Egy varázsital sem esne rosszul, de azt csak az első megnyert torna után tudnék venni olyan drága, szóval a varázst elég azután fejleszteni.

Lehet azzal van a baj, hogy nem jól mérem be az ellenséget, nem rég jöttem rá, hogy meg lehet nézni a tulajdonságait és kihátrálni a csatából, de az is lehet, hogy túl nagyravágyó vagyok, és kezdetben meg kéne elégednem az olcsóbb dolgokkal, és nem arra taktikáznom, hogy ne kelljen megvennem őket és rögtön a drágábbikkal (9 pontos balta) kezdjek. Utolsó gondolatom és egyben kérdésem az lenne, hogy sikerült-e már valakinek legyőzni a 3.főellenséget? Nekem eddig 1x sem és ez nagyon idegesít.

#játék #szórakozás #stratégia #swords and sandals
2017. máj. 25. 19:09
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!