Mi lehet a baj? :' ( ( A Crysis Warhead-ot megszereztem->feltelepítettem->elindítottam és ezt írta ki:
Figyelt kérdés
CryEngine2
ˇNVIDIA GeForce FX 5500 (Microsoft Corporation)ˇ [0x10de, 0x0326]
Ez az objektumfelület nem támogatott
OK Mégse
...Ezután nagy feketeség volt, eltünt és újra az asztal látszódott. Mi lehet a baj? :' (
2010. máj. 16. 18:39
1/7 anonim válasza:
Probáltad már azt,hogy az ikonra rákatintasz jobb egér gombal és tulajdonságok konbatibilis és ot álitgatni vagy net Can You Run it ez meg nézi a gépedet és a játék gép igényét
2/7 A kérdező kommentje:
Nekem nincs olyan és mondjuk lehet, hogy az én gépemhez túl nagy a rendszerkövetelménye...
2010. máj. 16. 19:57
3/7 anonim válasza:
NVIDIA GeForce FX 5500 videokártyád van!
az a baj hogy minimum egy GeForce 7600 GT videokártya kell és mellé vagy 1024 mb RAM!!!
5/7 anonim válasza:
Minimumi grafikai beállításokkal ilyen gép kel neki:
-Proci:1 magos 2800 MHz
-RAM:1024 Mb
-Videókártya:256 Mb videokártya (Nvidia 7600 GT)
6/7 A kérdező kommentje:
Szóval nincs meg a minimum rendszerkövetelmény.:'((
Mondjuk 2007-es gép és azóta csak egyszer lett feltuningolva.
Mindegy keresek másikat(játékot).
2010. máj. 20. 15:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!