SEGÍTSEN VALAKI! Mit tegyek? Feltelepítettem a Sims3 összes kiegészítőjét külön crackeltem őket majd elindítottam a játkot be is töltött de ezt a hibaüzenetet írta ki:
Figyelt kérdés
Lemezhitelesítés Sikertelen!
Nem tudjuk megerősíteni, hogy a birtokodban lévő játéklemez a The Sims3 jogisztikai másolata. Kérjük vedd fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálatunkkal!
már többször megpróbáltam újratelepíteni őket más crackel de semmi...:S légyszi SEGÍTSETEK
2011. júl. 27. 17:26
2/9 A kérdező kommentje:
Ez a 3 NEM AZ 1:D
2011. júl. 27. 17:41
3/9 anonim válasza:
Mit tegyél? Vedd meg. Ilyen jó érzés lopni?
4/9 A kérdező kommentje:
Végülis csupán csak majdnem 70ezer forintba lenne megvenni mindet akinek van pénze rá vegye meg;):)akinek meg nincs arra is van megoldás már hálistennek:P:)
2011. júl. 27. 18:48
5/9 anonim válasza:
Azért kerül annyiba mert annyit ér. Nehéz felfogni? Ha nincs rá pénzed akkor nem kaphatod meg. Ez olyan mintha lopnál a boltból...
6/9 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom ki hogy van vele de a mai világban már kevés olyan hülye van szerintem aki megveszi ennyi pénzért mikor ingyen letöltheti a netről kicsit komplikáltabban...van több olyan ismerősöm is aki jóformán tele van pénzel és még is inkább letölti minthogy megvegye... de mind1 erről nem vitatkozom:) ha nem értesz hozzá meg van rá keret akkor vedd meg a boltba és ne mással foglalkozz;)
2011. júl. 27. 19:20
7/9 anonim válasza:
Majd akkor estek pofára mikor kopog a rendőrség...
8/9 anonim válasza:
utolsónak igaza jön a rendőrség 300.000ft bírság + elviszik a géped
ha nincs pénzed megveni akkor ne játsz a sims-el nem is drága ha havonta veszed meg -.-"
9/9 anonim válasza:
Egyáltalán nem olyan drága ha nem egyszerre akarod megvenni az összeset, hanem folyamatosan a megjelenés sorrendjében + csak azt a kiegészítőt veszed meg amelyik tényleg tetszik. (az összes kiegészítőt tényleg csak az vegye, akinek van is rá pénze) Ha meg nem tudtok időnként ennyit rááldozni, akkor ne játssz vele - vagy legalább ne csodálkozzon ha egy sz*r, bugos, vírusos, stb. játékod lesz, ami vagy elindul vagy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!