Fontos. Valaki segítene?
Figyelt kérdés
A Batman Arkham Aslyumban 35%-nál amikor megyek az intensive treatban akkor elkezd telefonálni és beszaggat és utána átvált xbox consolra és beadja az első intrót. ötlet? pls fontos2010. máj. 16. 18:25
1/8 anonim válasza:
Vedd meg eredetiben és nem lesz baj.
2/8 A kérdező kommentje:
pls normálisat. nem fogom megvenni
2010. máj. 16. 21:57
4/8 A kérdező kommentje:
figyelj. takarodjál már , nem azt kértem h okoskodjál nekem. Vedd meg nekem és játszok vele. Tudod nem mindenki szaladgál játék boltba és hagy ott 5000-ket. Fogadjunk semmit sem értesz hozzá csak valamit kell írnod mégis -.-
2010. máj. 17. 13:24
5/8 anonim válasza:
Értek hozzá. És én megveszem, amivel játszok. Amire nincs pénzem, azt pedig nem. Nem hiszem azt, hogy amit mások munkával előállítanak, arra nekem ingyen jogom van. Lehet, hogy nem neked kellene felháborodni, tolvajka...
6/8 A kérdező kommentje:
Bocs de egy játékra nem fogok 8000ft-ot költeni. Nem tudom te hogy vagy ezzel :)
2010. máj. 17. 19:52
7/8 anonim válasza:
Én nekem gond nélkül ment a tört játék.
Tölts le egy másik verziót.
8/8 A kérdező kommentje:
már megoldottam de azért köszi :D
2010. máj. 22. 22:38
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!