Nektek a Resident Evil 7 vagy az Outlast 2 tetszett jobban?
Figyelt kérdés
Miért?Válaszokat köszönöm!2017. máj. 14. 11:08
1/8 anonim válasza:
A RE7, mert az nem egy idegesítő menekülés-szimulátor. Pontosabban, az elején még az, aztán a végén meg jól elégtételt vehetek azokon, akik elől mostanáig bujkáltam. Az Outlastban (és az elődjében) az idegesített legjobban, hogy semmi esélyem sem volt a védekezésre. Ott egy szék vagy egy seprűnyél, de valamiért nem vehetem fel, hogy fejbe verjem vele az ellenfelet. Miért?
2/8 A kérdező kommentje:
Az elveszettség érzés miatt,ijesztőbb ha nem tudsz védekezni,emiatt ijesztőbb is szerintem au outlast 2,de A Re7 nekem is jobban tetszett:)
2017. máj. 14. 11:44
3/8 anonim válasza:
Sokkal jobb a két Outlast játék én egyszerre vettem őket,de ez a Resident Evil 7 nem sokat ér,összevissza baromság.Bezzeg a régi Resi-k az 1-5-ig plusz néhány alrész azok királyok voltak.
4/8 anonim válasza:
Ja amúgy indokolok is.A RE7-ben levágják Ethan kezét,majd egy elmebeteg férfi és családja megcsinálják neki,ezután üldözi a családfő a főhőst,majd le is vágják a főszereplő lábát az apu nevezetű ember,most jön a legnagyobb marhaság,mert visszarakja simán a levágott végtegot és megint megakarja ölni a csávót.Az Outlast meg egy igazi horror végre nem összevissza lövöldözni kell és jó ijesztések vannak benne a története is bejött.
5/8 anonim válasza:
Ha oda figyeltél volna a storyra értenéd is kedves előttem lévő válaszoló,bár a levágott végtagokkal kapcsolatos dolog csak a 8ban erősödik meg hogy miért is tapad az vissza csak úgy,de lényeg az hogy Ethan is egy olyan fekete cuccal fertőzött félig meddig ezért tapadt vissza olyan gyorsan a végtagja,másrészt a kezét nem az "Apu" tapasztotta vissza hanem a Zoe aki szintén olyan mint Ethan,megfertőzte a fekete cucc de az agya felett nem vette át az irányitást,outlast inkább ragegame a sok kerülgetés miatt.
6/8 anonim válasza:
Nagyon sok játék alap eleme a bossfight,és a outlastban ezt pont ki sporolták,az outlast csak egy menekülő szimulator,kb egy olyan játék amit én is meg írok unityben.egy 1-2zombit könnyeb megkodolni ami követ téged,mint egy komplet harcirendszert meg craftrendszert
7/8 anonim válasza:
Ezteg akkor irtam mikor a 7 jott ki. 5 ev alatt azert jobban megszerettem a jatekot annal amit a hulye sztori megengedett volna.
Ja Zoe rakta vissza a kezet azt nem figyeltem, o volt amugyis a legjobb karakter benne.
A 8 azert sokkal jobban tetszik de a sztori meg mindig nem a legerosebb.
8/8 anonim válasza:
8az annyira nekem nem tetszett,inkább akcio fantasy mint horror,na mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!