Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Tudtok olyan játékot mondani,...

Tudtok olyan játékot mondani, ami teljesen beszippant és nem tudom abbahagyni?

Figyelt kérdés
Rég játszottam olyan játékkal, ami igazán lekötött, és nem csak céltalan öldöklés, lövöldözés, vagy épp a gázpedál nyomása volt a lényeg. Szóval a játékélmény és a történet lenne számomra a fontos, de a grafika se mellékes hogy jó legyen. Remélem tudtok néhány ilyen játékot ajánlani, nagyon megköszönném :)
2017. máj. 12. 19:13
1 2
 11/14 anonim válasza:

Assassins creed sorozat

Bár szerintem nem jó az összes része, nekem a kedvenceim a Black Flag és a Rogue.

2017. júl. 29. 21:20
 12/14 anonim válasza:
#11 vagyok. A Cities Skylines is nagyon jó játék, ha van kreativitásod akkor nagyon sok mindent meg tudsz építeni, főleg modokkal. Illetve a World of Tanks is ilyen végtelenített játék, de néha elég idegörlő :D
2017. júl. 29. 21:22
 13/14 anonim válasza:

A Far Cry 3-at azt én csak ajánlani tudom.

Ha a Mafia 3 tetszett akkor próbáld ki a 2-őt ha még nem játszottál vele.

A GTA 5 is batomi jó.

A Whitchet széria is elvileg nagyon jó.

Batman Arkham sorozat.

Nekem egyik személyes kedvencem a Remember me.

Ennyi jutott hirtelen eszembe.

2017. júl. 29. 21:36
 14/14 A kérdező kommentje:
South park megvolt, egyik kedvenc :D Assassin's Creed is mind, szintén a Far Cry és Batman részek. Witcher nekem is tetszik gameplay-ek alapján, de még nem játszottam, azt hiszem megpróbálom, köszönöm a válaszokat :) Egyébként most a Nier Automata-val játszok, ajánlom mindenkinek :)
2017. aug. 1. 20:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!