Tudtok olyan játékot mondani, ami teljesen beszippant és nem tudom abbahagyni?
Figyelt kérdés
Rég játszottam olyan játékkal, ami igazán lekötött, és nem csak céltalan öldöklés, lövöldözés, vagy épp a gázpedál nyomása volt a lényeg. Szóval a játékélmény és a történet lenne számomra a fontos, de a grafika se mellékes hogy jó legyen. Remélem tudtok néhány ilyen játékot ajánlani, nagyon megköszönném :)2017. máj. 12. 19:13
11/14 anonim válasza:
Assassins creed sorozat
Bár szerintem nem jó az összes része, nekem a kedvenceim a Black Flag és a Rogue.
12/14 anonim válasza:
#11 vagyok. A Cities Skylines is nagyon jó játék, ha van kreativitásod akkor nagyon sok mindent meg tudsz építeni, főleg modokkal. Illetve a World of Tanks is ilyen végtelenített játék, de néha elég idegörlő :D
13/14 anonim válasza:
A Far Cry 3-at azt én csak ajánlani tudom.
Ha a Mafia 3 tetszett akkor próbáld ki a 2-őt ha még nem játszottál vele.
A GTA 5 is batomi jó.
A Whitchet széria is elvileg nagyon jó.
Batman Arkham sorozat.
Nekem egyik személyes kedvencem a Remember me.
Ennyi jutott hirtelen eszembe.
14/14 A kérdező kommentje:
South park megvolt, egyik kedvenc :D Assassin's Creed is mind, szintén a Far Cry és Batman részek. Witcher nekem is tetszik gameplay-ek alapján, de még nem játszottam, azt hiszem megpróbálom, köszönöm a válaszokat :) Egyébként most a Nier Automata-val játszok, ajánlom mindenkinek :)
2017. aug. 1. 20:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!