Tudtok olyan játékot mondani, ami teljesen beszippant és nem tudom abbahagyni?
Ilyen szempontból nekem az open world játékok jöttek be. Imádom az RTS-eket is (Total War, AoE3, CnC3 stb.), de a történelmi RTS-nél amikor elrugaszkodik a valóságtól (pl. Medieval 2-ben az oroszokkal a spanyol fővárost ostromolom), akkor kezdem elveszíteni az érdeklődést és inkább csak muszájból nyomom végig.
Atmoszféráját tekintve tetszett a Sniper Elite 2-3, de nincs ideje beszippantani, mert rövid.
Open worldből végigment az AC 3-4, mindkettő nagyon tetszett, történet szempontjából a 4 jobb, korszakra nézve viszont a 3 jobban bejött.
Ami viszont hatalmas, monumentális (es egyéb jelzők) és két pillanat alatt magába szívott, az a TES: Skyrim. Hatalmas pálya, szerteágazó küldetések, embertelen játékidő, jó storyline és a grafika sem rossz, bár nem extra (nekem gyenge gépem van úgyhogy csak Mediumra van feltéve). A Skyrim nekem az első volt a TES sorozatból, ha nem lenne benne így is 5 hónapon keresztül napi 2-3-4 óra játék, akkor bármikor újrakezdeném, de így még hegyekben áll a felfedeznivaló... szóval ajánlom.
Heló!
Nem tudom hogy még aktuális-e a kérdés de én pl. nemrég próbáltam ki a The Witness nevű játékot. Az teljes mértékben egy logikai és kaland játék.
Ha érdekel akkor nézz utána mert tényleg nagyon jó (engem nagyon beszippantott) és most akciós Steam-en.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!