Érdemes-e Nintendo Switchet venni?
Eléggé megfogott a Switch koncepciója, és valószínűleg meg is lenne rá a pénzem. Az itt a fő kérdés, hogy mennyire éri meg megvenni a konzolt?
Ez lenne az első konzolom, és a Nintendo cuccai eléggé bejönnek nekem...
Nekem a Zelda (végigjátszási időtől függően) ok, de mondjuk ha egy mariokartosat veszek az egy fokkal jobb, mert ugye az multiplayer...
Kiegészítésként: Erre a konzolra vannak "appok"? Lehet hülye kérdés, de eléggé új vagyok a modern Nintendo konzolok világában... :D
Se játék, se web böngésző, se egyéb app. Egyelőre homályos ígéretek vannak, hogy majd valamikor valamilyen. Szvsz átverés az egész, nem éri meg megvenni. Bukni fog, mint a Wii U.
Vegyél PS4-et.
Eléggé felbújt a saját seggébe az utóbbi 4-5 évben.
Kicsit japános hozzáállás, hogy minden túlárazott vacakot el lehet adni (simán elkérnek 60-80$-t 2 anime epizódért, a méregdrága merchandiseról ne is beszéljünk), csak azt nem veszik számításba, hogy a világ többi részén más az értékrend és nem elég a sikerhez, ha van 6 egyforma játéksorozatuk egy halom rókabőr címmel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!