Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Tudnátok hasonló játékokat...

Tudnátok hasonló játékokat ajánlani mint a Zelda?

Figyelt kérdés
Most hogy megjelent a switch belenéztem pár Zelda gameplaybe és nagyon bejött. Tetszik ez a az rpg-kaland játék dolog, de viszont nem akarok ezért venni egy switch-et, viszont egyik előző Zelda-t sem találom pc-re. Így az lenne a kérdés hogy tudnátok-e valami hasonló játékot ajánlani pc-re?

2017. márc. 4. 13:50
 1/5 Krisipoke ***** válasza:

Szia!

Az új Zelda már egy elég sokadik rész (most 31 éves a sorozat!), de azért nem találod egyik részét sem PC-re, mert a Nintendo készítette őket, és csak az ő gépeikre voltak elérhetőek.

A régebbi részek is abszolút fantasztikus játékok, sőt, többet is neveztek a maguk idejében az addigi legjobb videojátéknak (pl. a Zelda 1, a Link to the Past, és leghíresebben az Ocarina of Time is ilyenek), szóval akár egy régebbi Nintendo géppel is át tudsz élni sok más Zeldát (jelenleg erre talán legjobb egy 3DS, ami nem annyira régi, de kb. 10 féle Zelda érhető el rá), de egyik sem annyira nyitott, és rendelkezik akkora világgal, mint a legújabb rész.

Viszont más, ilyen open world játék, ami a Breath of the Wildhoz hasonló bizonyos szempontokból, és elég sokan szeretik, az pl. a Witcher 3, a Skyrim, vagy a Far Cry széria.

2017. márc. 4. 16:13
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi! Vágom hogy a nintendo saját gépeire csinálta, de reménykedtem hogy csináltak már azóta valamilyen emulátort amivel lehet pc-n játszani. A játékokat amiket írtál azokat meg már kijátszottam párszor. :D
2017. márc. 4. 16:31
 3/5 anonim ***** válasza:

PC-re az Oceanhorn egy remek Zelda koppintás.

Hasonló még a Darksiders sorozat is.

2017. márc. 4. 16:43
 4/5 Attyx ***** válasza:
Tölts le egy Emulator-t és az újon kívül szinte játszhatsz az összesel. Ha érdekel tudok segíteni :D
2017. márc. 8. 06:41
 5/5 SajtosGülü válasza:

Szia!

Fable

Ez egy remek játék..

Bár én csak az első részével játszottam de nekem tetszik :)

2017. máj. 5. 15:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!