Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » A The sims 3 állomállások...

A The sims 3 állomállások kieg-ben hogy lehet tetoválni?

Figyelt kérdés
lehet majd méretetnövelni,hogy lehet elhelyezni, vagy hány darabot lehet majd feltenni egy személyre
2010. máj. 15. 22:32
 1/8 anonim ***** válasza:

Megjelenik a családkészítő benne pedig a tetováló rendszer menüje, és itt ki lehet választani hova kerüljön a tetoválást, milyen legyen a mérete.

De itt találsz bővebb infót:

[link]

2010. máj. 16. 08:55
 2/8 A kérdező kommentje:
dejo,köszi,még egy kérdés bocsi, de ez az,h 5 rétegben viheti fel,ez azt jelenti,hogy 5 tetoválás lehet max egy sim bőrén?
2010. máj. 16. 09:36
 3/8 anonim ***** válasza:

Első voltam.

Nah látod ezt a réteges dolgot én sem értem:D. Talán annyi színű lehet vagy valami:D:D

2010. máj. 16. 16:30
 4/8 A kérdező kommentje:
azjo lenne.. remélem is nemazt jelenti,hogy csak 5 tetko lehet max egy simen:D:D
2010. máj. 16. 17:16
 5/8 anonim válasza:
Honnan töltötted le?
2010. máj. 18. 09:57
 6/8 A kérdező kommentje:
www.pina.hu
2010. máj. 18. 16:47
 7/8 anonim válasza:
Köszönöm, hogy megmutattad az értelmi szintedet. A kutyámnak több esze van mint neked, mert szobatiszta.
2010. máj. 18. 23:29
 8/8 A kérdező kommentje:

te kussoljál csicska kivagy te?:O ne offoljál.. vszinü azért mondtam,de látom,h még a célzást semm érted.. de lehet,h nekem annyi eszem van mint a BUTA kutyádnak.. de neked még annál is kevesebb :O

és még egy ok,h buta vagy,de nagyon szegényem: kicsit sok oldalon fentvan,h mikor fog kijönni MO-n.. és addig nem nagyon lehet letölteni sehonnan..

2010. máj. 19. 15:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!