Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Sims 3 állomállások telepítése?

Sims 3 állomállások telepítése?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nagyon kellene nekem egy kis segítség!

Akárhol keresem a neten nem találom a választ!!

Arról lenne szó, hogy fölakartam telepíteni a sims alapjátékot ami eredeti és arra a Sims 3 állomállásokat ami viszont nem eredeti verzió!

Eddig jól is ment de hülye fejjel fel akartam tenni rá egy kiegészítőt és mindent elszúrt!

Azóta hiába telepítem újra nem lehet!

Örökké az a hiba jön ki, hogy vagy nem kompatibilis a kettő frissítése vagy a játék inicializálása sikertelen a játék nem indítható el!

Imádom ezt a játékot és már megőrülök, hogy kb 10X-re teszem újra és nem működik!

Megpróbáltam úgy is, hogy elsőnek telepítettem az alapjátékot rá a frissítést utána az állomállásokat és tá a frissítést utána crack és ez jött: a játék nem indítható el!!! a játék inicializálása sikertelen!!!

Ha tudtok légyszi segítsetek nekem!

2010. szept. 29. 13:55
 1/4 anonim ***** válasza:
Próbáld meg azt, hogy letörlöd a játékot, megkeresed a játék mappáját, ha még van benne valami, akkor manuálisan törlöd. Aztán, ha értesz a Registry-hez, akkor ott is keresd meg a játék mappáját, onnan is törölj mindent, Ha nem akkor tölts le egy programot, ami kitakarítja neked (nevet nem tudok mondani, de ott a google). Ha ez sem jön be, akkor nem tudom. De ha ihletem támad, leírom.
2010. szept. 29. 14:59
 2/4 A kérdező kommentje:

köszi szépen!

Megpróbálom!

2010. szept. 29. 15:11
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekem hasonló volt, az nem baj hogy nem eredeti vmilyeik, az a baj , hogy frissíteni kell az alap Sims 3-at , tedd be a gépbe (ugye az az eredeti?) megnyíilik majd az indítópanel és ott menj a frissítésre!! Frissítés akár 30 percog is trathat =( De aztán jó lesz
2010. szept. 29. 17:06
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszi nektek!!

Megoldódott a probléma!

Le kellett törölni minden sims-es mappát aztán jó lett!

2010. szept. 29. 18:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!