Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Miért nem indul a steames metin2?

Miért nem indul a steames metin2?

Figyelt kérdés

Elindítom nem történik semmi majd 2-3perc után kiír egy üzenetet h a gameguardot valami zavarja és azt zárjam be , csak hogy nem fut semmi.

És kérlek ne fárasszatok a "ezzel a fossal játszol?" "értsd már meg h ez a legszarabb mmo" típusú válaszokkal csak egy kicsit nosztalgiázni támadt kedvem. :)

2017. máj. 9. 18:46
 1/4 A kérdező kommentje:
Itt egy kép az üzenetről: [link]
2017. máj. 9. 18:53
 2/4 anonim ***** válasza:

1. metin2 eredetileg gameforge és nem steam játék. az igaz hogy már steam-ről is lehet de gameforge-ról jobban ajánlom...

2. gameguardod mekkora a telepitett mappában? mert azt tudom hogy még az alaphoz anno(mikor még toltam metint) le kellett külön tölteni 1 friss gameguard rar-t ami durván 30mb volt az is be lett másoolva? (elv. fórumon még ott kell legyen valahol a linkje ha nem írsz supportra és kérsz linket gm-ektől)

3. nem valami zavarja hanem inditási gond van gameguarddal. lásd 2. pontban amít írtam rar ami teljes gameguardot tartalmazza az a megoldás rá meg hogy gameforge klienst használod és nem steam-et.

4. milyen op. rendszered van és géped? már win7+ op. rendszer kell(windows xp és régebbiek nem támogatottak) és régi időkhöz képest a gépigénye is nőtt valamennyit. ezeknek a te géped eleget tesz?

2017. máj. 9. 21:01
 3/4 A kérdező kommentje:

Csak azért akarok a steamessel játszani mert van global szerver :D.

De akkor a gameguard lesz a ludas mert ahhoz semmit nem töltöttem le és 21,8Mb.

Op rendszer win7 ultimate 64bit

gép bőven megvan

i5 4460

8gb ram

r9 280x vidikártya

2017. máj. 9. 21:16
 4/4 A kérdező kommentje:

Ohh mégse az volt, hanem az avast :D

Itt hagyom a megoldást hátha kell valakinek:

Beállítások-Összetevők-Viselkedés védelem kikapcs

2017. máj. 9. 21:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!