Miért nem indul a steames metin2?
Elindítom nem történik semmi majd 2-3perc után kiír egy üzenetet h a gameguardot valami zavarja és azt zárjam be , csak hogy nem fut semmi.
És kérlek ne fárasszatok a "ezzel a fossal játszol?" "értsd már meg h ez a legszarabb mmo" típusú válaszokkal csak egy kicsit nosztalgiázni támadt kedvem. :)
1. metin2 eredetileg gameforge és nem steam játék. az igaz hogy már steam-ről is lehet de gameforge-ról jobban ajánlom...
2. gameguardod mekkora a telepitett mappában? mert azt tudom hogy még az alaphoz anno(mikor még toltam metint) le kellett külön tölteni 1 friss gameguard rar-t ami durván 30mb volt az is be lett másoolva? (elv. fórumon még ott kell legyen valahol a linkje ha nem írsz supportra és kérsz linket gm-ektől)
3. nem valami zavarja hanem inditási gond van gameguarddal. lásd 2. pontban amít írtam rar ami teljes gameguardot tartalmazza az a megoldás rá meg hogy gameforge klienst használod és nem steam-et.
4. milyen op. rendszered van és géped? már win7+ op. rendszer kell(windows xp és régebbiek nem támogatottak) és régi időkhöz képest a gépigénye is nőtt valamennyit. ezeknek a te géped eleget tesz?
Csak azért akarok a steamessel játszani mert van global szerver :D.
De akkor a gameguard lesz a ludas mert ahhoz semmit nem töltöttem le és 21,8Mb.
Op rendszer win7 ultimate 64bit
gép bőven megvan
i5 4460
8gb ram
r9 280x vidikártya
Ohh mégse az volt, hanem az avast :D
Itt hagyom a megoldást hátha kell valakinek:
Beállítások-Összetevők-Viselkedés védelem kikapcs
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!