Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » A Sims 4-ben egy városon...

A Sims 4-ben egy városon belül párhuzamosan telik az idő?

Figyelt kérdés

Egy városon belül ha 2 különböző családdal játszom felváltva, akkor párhuzamosan folyik az idő?

Tehát ha pl egyszer játszom a Smith háztartással és mondjuk hétfőtől szerdáig (simsidőben gondolkodva) játszom velük, aztán átváltok a szomszéd Jones háztartásra, ott is telt az idő és szerda van, öregedtek a simek, dolgoztak, stb, vagy ott is hétfőről indul, ahogy hagytam őket?

Mert a sims3-ban egyszerre telt az idő, azok is öregedtek akikkel nem játszottam, ott csak 1 háztartást tudtunk vinni egy városon belül.

De a sims1-2-ben nem így volt.

2017. máj. 9. 05:20
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Igen, a városod összes háztartásában eltelik az az idő, ami az aktív háztartásodban.

Pl én az egyik házba leraktam egy apát a kislányával, de ezzel a háztartással soha nem játszottam, mindig csak egy másikkal. De attól itt is ugyanúgy felnőtt a lány és megöregedett az apa. Az apa ugyanúgy járt dolgozni, de képességeik csak minimálisat fejlődtek...

2017. máj. 9. 12:17
 2/6 A kérdező kommentje:
köszi
2017. máj. 9. 20:46
 3/6 anonim ***** válasza:
De ki lehet kapcsolni, hogy ne menjen az idő
2017. máj. 20. 23:03
 4/6 KirpYofficial válasza:
Természetesen igen, a beállításoknál. Most nem vagyok gépközelben, de ha nem találod, akkor leírhatom pontosabban is. Problémám viszont nekem is van. A baeátnőmmel mind a ketten játszunk a sims-el, külön háztartásban. Amíg én játszottam, addig neki meghalt 2 idős simje, viszont a sírjukat sehol sem találjuk. Körbe néztem az egész házat, környéket és a háztartás többi tagjának az eszköztárát is, de eredménytelenül. Van ötletetek, hogy mégis merre lehetnek a halottjainak sírjai? :D
2017. máj. 21. 17:36
 5/6 A kérdező kommentje:

A rendőrőrsöt is nézted? Mert nekem valamiért már 2 ember is meghalt a rendőrőrsön. Az egyik egy idős officer volt a másik meg egy civil, aki az előtérben várakozott, de sorban állásnál meghalt. :O

Ő is idős volt. Így most 2 urna is van az őrsön és nem tudnak normálisan dolgozni, mert mindenki jajgat. :D

2017. máj. 24. 20:56
 6/6 anonim ***** válasza:
Nekem meg össze-vissza a városban szoktak lenni 😂
2017. máj. 25. 22:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!