Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Hogy vehetném rá?

Huszát Lóránt kérdése:

Hogy vehetném rá?

Figyelt kérdés
14 vagyok, 4 éves koromban elváltak a szüleim, édesapám külföldön él és rendszeresen haza látogat én is voltam már kint náluk, mikor itthon van a mamáméknál van. Kb 3 éve kaptam egy gépet de akkor még édesanyám nem engedte hogy haza hozzam így ott maradt a mamáméknál és mikor átmentem tudtam játszani, pár hónapja anyámmal beszéltem és azt mondta hogy ő mostmár megengedi. Ez után írtam is édesapámnak hogy anyám megengedte és hogy akkor egy adandó alkalommal elhoznám haza, ekkor azt mondta hogy nem engedi mert hogy tuti nem én használnám ,elvennék tőlem. Meg értem ezt a feltételezést mivel multkor amikor kaptam egy íróasztal és új szobám lett helytakarékosság miatt anyám oda adta az íróasztalom a nővéremnek és kaptam egy gallériát . Az óta már saját pénzből vettem egy ágyat így vissza kapthattam az íróasztal gondolván hogy így már édesapám meg fogja engedni! Hát ez nem így lett , továbbra is azt feltételezi és kijelentette hogy ide többet nem vesz semmit! Gondoltam arra is hogy a ballagásonra kapott pénzből is vehetnék 1-et , de sokkal inkább költeném értelmesebb dolgokra, hogyan vehetném rá hogy áthizhassam a gépet?

2017. máj. 7. 17:49
 1/1 A kérdező kommentje:
*Áthozhassam
2017. máj. 7. 19:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!