A szüleim nem akarnak nekem legót venni mert azt mondják hogy nekem semmi értelme nem lenne. Hogy vehetném rá őket hogy vegyenek? 12 éves vagyok.
Figyelt kérdés
2016. dec. 23. 21:53
1/3 anonim válasza:
Szerinted bárki itt tud varázsszavakat, amik hirtelen megváltoztatják a szüleid véleményét?
2/3 anonim válasza:
Szar a szüleid hozzáállása, de ezen valószínűleg nem lehet változtatni. A Lego és a hasonló építő játékok nagyon jók kreativitás és készségfejlesztésre fiatalabb korban. Általában akik hasonló játékokkal (de nem feltétlenül pont Legoval) játszanak gyerekkorban, később mérhetően magasabb intelligenciával rendelkeznek. Szóval azért több értelme van a semminél.
3/3 anonim válasza:
Miért ne lenne értelme? A legjobb játék, sőt több is annál. Én 4 éves koromban kezdtem a LEGO-zást, gyerekkorom kedvenc időtöltése volt, képes voltam akár egész napot a kockák társaságában tölteni. :)
Plusz az is pozitívum, hogy egyedül vagy barátokkal és családdal is lehet csapatosan építeni. Plusz a LEGO készségfejlesztő, ha ez sem elég még értékes is. :) 1-1 készlet pedig akár remek dísz is lehet.
Én 20 éves vagyok, de még mindig van pár készlet amit megvennék, csak egyetemistaként véges a pénztárcám, a LEGO pefig drága. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!