Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mi értelme van kibannolni...

Mi értelme van kibannolni valakit túl magas K/D rate miatt?

Figyelt kérdés
Magyarul túl sokat öltem halál nélkül, ezért kitiltottak a szerverről. Ez battlefield 3, ahol a jármű, skillek nagyon sokat számítanak, tankban ülve simán összehozhat bárki 10 killstreaket. Nem néztem mekkora a k/d-m, de emiatt miért jó bannolni bárkit is? Azért mert jól játszik? 320 órát játszottam eddig, ismerem a pályákat, sok spawointot, a rejtekhelyeket, stb. Mit kellett volna csinálnom, hagyjam hogy megöljenek a bénák? Mégis hogy merek jobban játszani néhány embernél? Pont aki sokat játszik, azok a játékosok töltik a legtöbb időt a pályákon, és ezeket kiteszik? Nem az erős ellenfeleknek köszönhetően fejlődik a többi játékos is? Aki nem hinné el, hogy van ilyen [link] . Az ilyen adminok a tőlük jobbakat kitiltják, amikor már csak noob-okból áll mindenki, na akkor a jó szerver nekik. Bárki egy kicsit jobban játszik, az egyből hacker, cheater. Hát könyörgöm, ez a bf3, itt összejönnek 80-as killstreak is. Csalás nélkül, youtube-on is van sok ilyen videó. Akinek nem tetszik, az miért nem megy counter strike-ozni? Battlefieldplay4free-vel kezdtem, konkrétan használhatatlan fegyverek voltak alacsony szinten. Teljesen pontatlan rpg-vel örültem ha 10 percenként sikerült megölnöm valakit. Én végig szenvedtem azt is, egy csomó idő volt, mire normálisan tudtam játszani. battlefield 3-ban is 150 óra volt, mire megszereztem a nekem szükséges skill-eket, de még mindig hiányzik egy csomó fegyver. Véleményeket kérek, mi értelme ezt csinálni a jó játékosokkal? Ez olyan mintha az iskolákból a legjobb tanulókat egyszerűen kirúgnak, merthogy zavarja a többieket...
2016. szept. 7. 15:20
 1/9 anonim ***** válasza:
Nyif-nyaf.
2016. szept. 7. 15:37
 2/9 anonim ***** válasza:

Mondjuk mert kezdő szerver. Amúgy meg ha nem vetted volna eddig észre, bármilyen játékról is legyen szó, senki sem szereti az olyanokat, akiknek a k/d jük az egekben van. Vegyünk csak egy példát. Van egy pár játékos a szerveren, 1 az aki mindenkit megöl de sose hal meg. Legtöbben egy idő után elmennek a szerverről mert nem érdekes nekik, hogy állandóan csak meghalnak és még csak idejük sincs nekik bárkit is megölni. Aztán lassan ürül ki a szerver és a többiek meg azért lépnek onnan le, mert már kezd kiürülni a szerver és mennek máshova ahol többen vannak. És ha ez sokszor megesik egy szerveren, akkor elvesztik a legtöbb játékosukat és bezárják majd a szervert. Ez az amit az adminok próbálnak elkerülni.

Én sem értettem soha sem, hogy egy több száz órás majdnem profi játékos mi a jó francot akar kis 10+ órásokkal. Csak hogy az egóját növelje? Játszon az olyan szerveren, ahol igazán tehetségesek vannak. Nem kell mindenhova kikürtölni, hogy jajj pedig én olyan jó voltam, 20 alkalommal is megöltem azt a kis szerencsétlen kezdőt és most jajj de profi vagyok, hát már miért rontanák el a szórakozásomat azzal, hogy kitiltanak....

2016. szept. 7. 15:39
 3/9 anonim ***** válasza:
82%
Gondolták, hogy kockultál már eleget, kicsit menj ki a friss levegőre, mielőtt végelgyengülésben elpusztulsz.
2016. szept. 7. 15:39
 4/9 A kérdező kommentje:

2.: "Én sem értettem soha sem, hogy egy több száz órás majdnem profi játékos mi a jó francot akar kis 10+ órásokkal. Csak hogy az egóját növelje? " A szerverre nem volt kiírva, hogy kezdő szerver, egyiknél sincs odaírva. Lépjek be egy pályára, és ha sok az alacsony szintű játékos, akkor lépjek ki?? 10 percet majd minden alkalommal rászánjak ilyenre?? Én is megszenvedtem az elején, velem is ugyanezt csinálják, én kibírtam, más miért nem?? De egyébként igazad van, vannak olyan játékok, amiknek a szerverükön szintkorlát van. Viszont az ottani szerverek nagy része nem 64 fős, mint a bf3-ban.

3.: Egy picit ironikus, mikor a gép mögül példálózik valaki a friss levegővel... Régen hogy szidták a gamereket. Kockák, élettelenek, és most ezek a nagyszájúak mit csinálnak?? Tévéznek, facebook-oznak :DDD Most már nem olyan ördögi dolog nekik a gép, így hogy még az ő szintjükre is eljutott X))

2016. szept. 7. 15:57
 5/9 anonim ***** válasza:
BF 4-ben találtam én is hasonló szervereket, csak ott bann helyett sima kick volt, de ott amint lelőttél egy admint, ment is a kick.
2016. szept. 7. 16:28
 6/9 anonim ***** válasza:

Ez azért van automatiksra beállítva pár szerveren mert noob szerverk, de általában a nevében is benne van.

Ha meg nem akkor az adminok nem szertik ha megölik őket és ezzel szűrik azokat akik kicsit jobbak.

(Azt mondjuk megértem ha ilyen 50/0-os embert automatikusan kirak a szerver, mert ott már nyílván más is van a háttérben(nem mindig, mert van kivétel, de legtöbbször))

2016. szept. 7. 17:51
 7/9 anonim ***** válasza:
69%

Az ok a csalók automatikus kitiltása.

Nyilván egy ilyen rendszer nem működik hibátlanul, de meglehetősen sok csalót kiszűr és ez fontosabb, mint hogy néha kitiltásra kerül egy-egy jobb játékos is.

Az, hogy neked ezt nem sikerül felfogni ésszel, az a Te szegénységi bizonyítványod, nem a szerverüzemeltetőké.

2016. szept. 7. 19:01
 8/9 A kérdező kommentje:
7.: Ha lenne egy kis szövegértésed, leírtam, hogy a bf3 olyan, hogy bárki el tud érni 10 killstreak-et, kb. nekem is ennyi lehetett, amikor kiraktak. Hogy te is megértsd, bf3-ban a 10-es killstreak olyan, mint cs go-ban a 2 killstreak.
2016. szept. 7. 20:11
 9/9 anonim ***** válasza:
60%
Próbáld még egy kicsit értelmezni, amit írtam.
2016. szept. 7. 20:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!