Ha imádtam a Battlebornt, tetszeni fog szerintetek az Overwatch is?
Sajnos a BB-t PC-n nem nagyon játsszák, így szeretnék valami más hasonló játékot kipróbálni. Egy ideje szemezgetek az Overwatchal, de szerintem borzalmasan túl van árazva. Egyszer kipróbáltam, szórakoztatónak tűnt, de túl egyszerűnek a Battlebornhoz képest.
Tetszett a Battlebornban hogy minden karakter teljesen egyedi, nagyon jó humorérzéke volt, volt a PVP-nek egy nagyon komoly, hosszan és nehezen megtanulható mélysége, illetve 1 karaktert akár 4-5 féleképpen is lehetett fejleszteni minden meccs alatt, az ellenséges csapathoz illesztve. A képességek vátoztathatóak voltak, és konkrétan gondolkodni kellett, hogy mit hogyan kellene csinálni.
Ezzel szemben az Overwatch (kb. 30 perc játék, és videók alapján) sokkal egyszerűbbnek tűnik, csak menni kell és puffogtatni, de azért van benne egy kis csapatjáték is. Gyorsnak, egyszerűnek tűnik, ami végülis nem rossz, csak nem tudom hogy megéri e ennyiért úgy, hogy hosszútávon lekössön.
Nektek mi a véleményetek az Overwatchról?
Az Overwatch egy tipikus esport játékra épült gyors fps lövölde lett, ahol nem kell hosszú, akár több száz/ezer órát beleölni, hogy megtanuld kezelni.
Jelenleg az ilyen játékok már nem annyira kelendők, mert az emberek többsége nem fog oda ülni és szívni 100 órán át, hogy utána valami kis sikerélménye legyen. Lásd Dark Souls 3 röhögve egyszerűbb, mint mondjuk az 1, de akár a 2-höz képest is könnyebben végig játszható.
Az Overwatch-ot, aki nem ismeri a műfajt, megismeri pár óra alatt, megvan a sikerélmény, utána persze lehet egyre több tapasztalatot felhalmozni és egyre profibb lenni, de az alapokat hamar legyűri magába a nép. Nem kell hozzá 200as IQ, se hónapok verejtékes munkája, hogy megtanulj alapszinten játszani.
Battleborn-hoz képest mindenképp egyszerűbb, kicsit letisztultabb, nem feltétlenül rossz ez se, mert a tömegeknek nem kell agyon bonyolított játék manapság, akkor meg kell tanulni, fejlődni stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!