Overwatch letöltés/kipróbálás?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Egy ideje felfigyeltem az Overwatch-ra, és amit eddig láttam megtetszett, de nem szeretnék elhamarkodni semmit.
Tudnátok abban segíteni, vagy esetleg tippet adni, hogy tudnám kipróbálni mielőtt megveszem? Tudom, hogy hülye vagyok, de hátha van valami módja, ennek is. Ha valaki tudna segíteni, nagyon megköszönném!Linkeket is szívesen megtekintek.
2017. márc. 19. 18:20
1/3 anonim válasza:
Sajnos nincs semmilyen kipróbálási lehetőség, max ha a baráti körödben valakinek megvan akkor nála kipróbálni.
2/3 anonim válasza:
Blizzard néha szokott hirdetni ingyenes hétvégét, mikor 3-4 napon át ingyen letölthető és játszható
Pont azért szokták ezeket csinálni hogy aki vaccilál a vásárlással biztosra menjen és előtte kiprobálja
No persze nálam az ellenkezője volt, rájöttem hogy a játék szörnyen túlértekelt és elképesztően túlárazott
Dehát kinek mi
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget! :)
2017. márc. 20. 18:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!