A World of Warcraft bonyolult játék?
Gondolkodom azon hogy elkezdenék vele játszani. Az érdekelne hogy nehéz megtanulni vele játszani.
Teljesen tapasztalatlan vagyok az ilyen fajta játékokban. Megkorra sávszélességű internet kell hozzá?
guild wars 2-őt hanyagolni tessen. Dögunalmas combat, semmi jó érzés, amikor valami jó kombót betolsz, mert az égegyadta világon semmi nincs hatással a mobokra.
WoW nem nehéz, teljesen le lett butítva, és nem árt a közepes net legalább. (~15 megás)
a gw-ben a combat system nem igazán az npckre van kitalálva
pvp,wvw,raid,fractal
"tessen" kipróbálni ezeket azt meglátjuk mennyire unalmas, még a pvp-t megértem ha sokaknak nem tetszik mert 5v5, erősen csapatmunkán alapul ami nem feltétlen megszokott, de ne az open world kis mapozgatást hozzuk már fel témának ha combat systemről van szó:) a mapozgatás direkt ilyen casual, pont ezért jó kezdőknek a játék
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!