Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Titeket is borított MoP?

Titeket is borított MoP?

Figyelt kérdés

Koromra tekintettel nem engedhetem meg magamnak hogy az eredi, euros játékot játszam, de ha majd keresetem lesz, mindenkép kiprobálom. Ennél fogvást, én csak most találkoztam a kiegészítővel, mivelhogy törtön játszom, most hozták be. Nem kis ideig riogattak azzal a behozatal előtt hogy innen kezdődik el a játék romlása, és hogy ennél már csak rosszabb és rosszabb kiegek jönnek. Természetesen nem hittem el, míg ki nem probáltam, és itt ugrik a majom a vízbe!

Most lehetne azt ecsetelni hogy a tört szerver mennyit ront az élményen, de én egy egész általános dolgon akadtam ki. Vanila a frakciók közti viszályról szólt, BC a démok, a légió jövetele, LK a lich- ek, az abonimációk mérhetetlen hada és cata az old god- ok... erre most mit kaptam? paraszt pandák... nem sértés, felhúztam a karateremet, remélve hogy lesz valami izgalom de nem, a paraszt nem sértés itt. És mért nem? Mert bár 5 területből 3- at jártam végig más sem volt mint a kelet hitvallását firtató questek (komolyan még a temető is abban a stílusban van, az építményekről és a mobokról nem is beszélve) a szerzeteseket terelő, yakkokat befogó, fölművelő (ölj meg nyúlakat), sör szagtól büzlő questek ÉS insták egész sora. Semmi sem emlékeztetett a régi, megszokott hangulatra, az igazi WoW- ra. Szánalmas volt végignézni mindne "cinematic" részt ahol a trollomat (!!) karatézni (!!) tanították... és az ötlettelenség... az új BG- k és scenariok java- része a GW (Guild Warstól) másolt át egy két dolgot, förtelmes volt látni, és a BG is egy kalap szr lett (burst mindenek felett...)

Már nem tudom hova tenni, érdemes játszani?? Vagy a raidek is rendre ilyen miősíthetetlen okádékok leszek?

2017. ápr. 21. 17:57
 1/10 A kérdező kommentje:
*kiborított, bocsánat az alkalmankénti elírásokért
2017. ápr. 21. 18:00
 2/10 anonim ***** válasza:
Az egész kiegészítőnek az volta lényege hogy az ázsiai közönséget jobban bevonzzák vele. Mondjuk én ezt a kiegészítőt teljességgel kihagytam az életemből, de a többire nagyon nem panaszkodhatok. Pedig sokkal játszottam. Persze voltak kiemelkedőbbek, meg gyengébbek. Mikor az eredetis karakterem húztam, én is végig mentem a pandás területeken fejlődés közbe. Egy üde színfoltnak jó, de nagyon nem fogott meg.
2017. ápr. 21. 18:07
 3/10 anonim ***** válasza:

Nekem speciel a Cataclysm nem jött be, és a MoP volt az a kiegészítő aminek a hangulata annyira megfogott, hogy újra elkezdtem a játékot. Pedig nem is voltam oda soha különösebben a keleti motívumokért, de itt annyira magával ragadó hangulatot építettek erre az alapra.

A régi talent rendszer eltörlése volt csak nagyon szokatlan, de gyorsan bele lehetett tanulni abban is. Viszont a kasztok új képességeit, vagy régiek összevonásait szerintem nagyon jól eltalálták, a scenariok ötletes adalék lettek a pve-hez, a pet battle részt imádtam, a történet is egész jó lett, mindamellett hogy kb csak egy felvezetés az új idővonal behozatalához. Azt pedig már nagyon régóta vártam hogy szétrúghassam Garrosh s*ggét :D

Wrath of the Lich King után számomra a második top kiegészítő.

2017. ápr. 26. 12:19
 4/10 anonim ***** válasza:
Véleményem szerint már a Cata is a warcraft universe megcsúfolása volt, pláne amik azóta kijöttek. A BC/WotLK egyértelműen a top korszak volt. Valószínűleg kissé elfogytak az ötletek, és úgy általában is volt egy gaming kultúra változás abban az időben. A problémákat jól megfogalmaztad egyébként és ezek mégcsak a jéghegy csúcsai. A Catával elkezdték lebutítani a játékot, gondolom hogy bevonzzanak jó nagy tömegeket, megszűnt az a sok egyedi motívum, az a komoly időráfordítási szükséglet, ha el akarsz érni valami átlag felettit. és hát sajna a wow nem igazán az a tipikus esport típusú játék, ezért a minőség helyett a mennyiségre mentek rá, hogy felvegyék a versenyt a mobákkal és fps-ekkel.
2017. máj. 21. 03:12
 5/10 anonim válasza:

A Legion visszahozta a regi WoW-ot...

Ha tippelnem kéne lassan lesz egy WotLK 2. Kiegészítő is..

2017. aug. 1. 12:06
 6/10 A kérdező kommentje:
Igen tetszetős, de a régi talent rendszer mai napig sem tért vissza, bizony Legi is a MOP- al behozott, banális rendszert nyújtsa. Az alapanyag sem friss, csak annyit látok benne hogy a Blizz fejvesztve keresi azt ami visszahozhassa a régi tábort, és ezért a régi alapanyaghoz nyúl, mert nem bír újat alkotni. BC- WOD- Legion mond hogy nem érzed a hasonlóságot lore- ban, mind Outlandre tér vissza. Attól tartok a WotLK2 szószerint WotLK2 lesz és feltámasztják Arthast is.
2017. aug. 1. 18:05
 7/10 anonim válasza:

Arthast biztos nem támasztják fel, mert ő biztosan halott.. ezért lett egy új lichking.

A talentrendszernek meg tok mind1 úgy is mindenki azt az egy "jót" majmolja.. ugyan ez volt régen is, csak sokkal több pontot kellett szétosztani.

2017. aug. 1. 20:11
 8/10 anonim válasza:

Amúgy en a BCt es a WotLK-t amúgy is befejezetlennek tartottam. En mindig is reménykedtem benne, hogy visszatérnek hozzá.

Bár a következő kiegészítőre nagyon kiváncsi vagyok.

2017. aug. 1. 20:16
 9/10 A kérdező kommentje:
Skilled playerek között szó sem volt másolásról, egyszerűen azzal a rendszerrel személyre szabhattad a kasztodat. Pl. Feral dudu- eldönthetted hogy shred- el vagy mangle- vel építed a combod, DoT- olsz vagy crit- re mész, mennyi manát vesztel átalakulásnál, milyen gyakrán váltod a formjaidat egyáltalán... :D Megvolt a maga varázsa amit aztán megkéselt cata és megölt a MoP. MoP már annyira butított hogy passive- ba kapod meg mindazt amit régen kiválaszthattál, és nincs semmi egyedi, minden cica egy séma alapján van kiépítve...
2017. aug. 1. 21:23
 10/10 anonim ***** válasza:
#7 akkor nem nyomtál túl sok hardprogresst annak idején... a talent rendszer baromira összetett és állati jól kitalált módon működött a WotLK alatt, én például a main rugóm és alt retri palám+shadow papom esetében a PVP és a PVE talenteket akár egy óra is volt, mire összeraktam. Bementem az armory-ba és pl a rugó esetén a top arena playerek assa talentjeit néztem meg 6-8at is akár, majd abból raktam össze a tökéletes verziómat, ami tökéletesen is működött. Ugyanez PVEnél meg a többi karinál. Ja és még nem is említettük a glyph-eket, encsákat, gemeket, set bonusokat, amikből ha nem jót raktál össze, kiröhögtek és elp*csáztak.
2017. aug. 3. 01:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!