Titeket is borított MoP?
Koromra tekintettel nem engedhetem meg magamnak hogy az eredi, euros játékot játszam, de ha majd keresetem lesz, mindenkép kiprobálom. Ennél fogvást, én csak most találkoztam a kiegészítővel, mivelhogy törtön játszom, most hozták be. Nem kis ideig riogattak azzal a behozatal előtt hogy innen kezdődik el a játék romlása, és hogy ennél már csak rosszabb és rosszabb kiegek jönnek. Természetesen nem hittem el, míg ki nem probáltam, és itt ugrik a majom a vízbe!
Most lehetne azt ecsetelni hogy a tört szerver mennyit ront az élményen, de én egy egész általános dolgon akadtam ki. Vanila a frakciók közti viszályról szólt, BC a démok, a légió jövetele, LK a lich- ek, az abonimációk mérhetetlen hada és cata az old god- ok... erre most mit kaptam? paraszt pandák... nem sértés, felhúztam a karateremet, remélve hogy lesz valami izgalom de nem, a paraszt nem sértés itt. És mért nem? Mert bár 5 területből 3- at jártam végig más sem volt mint a kelet hitvallását firtató questek (komolyan még a temető is abban a stílusban van, az építményekről és a mobokról nem is beszélve) a szerzeteseket terelő, yakkokat befogó, fölművelő (ölj meg nyúlakat), sör szagtól büzlő questek ÉS insták egész sora. Semmi sem emlékeztetett a régi, megszokott hangulatra, az igazi WoW- ra. Szánalmas volt végignézni mindne "cinematic" részt ahol a trollomat (!!) karatézni (!!) tanították... és az ötlettelenség... az új BG- k és scenariok java- része a GW (Guild Warstól) másolt át egy két dolgot, förtelmes volt látni, és a BG is egy kalap szr lett (burst mindenek felett...)
Már nem tudom hova tenni, érdemes játszani?? Vagy a raidek is rendre ilyen miősíthetetlen okádékok leszek?
Nekem speciel a Cataclysm nem jött be, és a MoP volt az a kiegészítő aminek a hangulata annyira megfogott, hogy újra elkezdtem a játékot. Pedig nem is voltam oda soha különösebben a keleti motívumokért, de itt annyira magával ragadó hangulatot építettek erre az alapra.
A régi talent rendszer eltörlése volt csak nagyon szokatlan, de gyorsan bele lehetett tanulni abban is. Viszont a kasztok új képességeit, vagy régiek összevonásait szerintem nagyon jól eltalálták, a scenariok ötletes adalék lettek a pve-hez, a pet battle részt imádtam, a történet is egész jó lett, mindamellett hogy kb csak egy felvezetés az új idővonal behozatalához. Azt pedig már nagyon régóta vártam hogy szétrúghassam Garrosh s*ggét :D
Wrath of the Lich King után számomra a második top kiegészítő.
A Legion visszahozta a regi WoW-ot...
Ha tippelnem kéne lassan lesz egy WotLK 2. Kiegészítő is..
Arthast biztos nem támasztják fel, mert ő biztosan halott.. ezért lett egy új lichking.
A talentrendszernek meg tok mind1 úgy is mindenki azt az egy "jót" majmolja.. ugyan ez volt régen is, csak sokkal több pontot kellett szétosztani.
Amúgy en a BCt es a WotLK-t amúgy is befejezetlennek tartottam. En mindig is reménykedtem benne, hogy visszatérnek hozzá.
Bár a következő kiegészítőre nagyon kiváncsi vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!