Melyik MMO hasonlít legjobban az SWTOR-ra?
Figyelt kérdés
Tudni kell rólam, hogy nagyon szeretem a star warst, de az MMO-k eddig nem fogtak meg. Csak a felesleges grindelést láttam benne, meg hogy gagyi sablonos küldetések vannak, nagyjából ugyan azok a fajok, és egy csomó időt felemészt, és a játék nagy része egyáltalán nem szórakozás, inkább munka. Na de találkoztam az SWTOR-ral, amiről jó ideje tudtam, hogy ingyenes, de járnak hozzá tetemes megszorítások is. Még ha felfejlődnék maximum szintre, és megvenném a kiegészítőt, akkor is elő kellene fizetnem, hogy például ne napi korlátozott számú raidet mehessek, és még vannak más dolgok is, amikért szintén elő kell fizetni. De ez az MMO annyira megfogott. Egyszerűen bele tudtam élni magam a történetbe, nem mint a többinél. Van valami ehhez minőségben hasonló MMO? Nem kell sci-finek lennie feltétlenül, de jó lenne, ha az egyszer fizető, és free to play játékosok is csak kisebb hátránnyal indulnának a prémium felhasználókkal szemben.2017. ápr. 30. 11:29
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!