Outlast 2 vélemények?
Nagyon vártam ezt a játékot, és az eleje tetszett is, viszont kezd egyre frusztrálóbbá válni. Tudom, hogy ez is a célja :D, de valahogy idegesítő. Az elsőt simán végigvittem, de ezt tegnap abbahagytam és azóta nem volt kedvem belekezdeni.
Spoiler
A kirekesztett betegeknél járok.
Köszönöm a válaszokat, azóta nem játszottam vele :D, de jövő héten befejezem.
Első á ez nem bénaság, sok embernek beletört a foga én konkrétan dührohamot kaptam egyszer Marta-tól.
"Jó nem, mert elvernél mindenkit akit csak tudsz, és megmented Lynn-t, de mindegy." :D
Borzalmas lett az első részhez képest!!!
Nagyon nagy csalódás, pedig nagyon vártam.
Az egész játék arról szól, hogy menekülni kell. Ráadásul végig sötét helyeken, amit még kamerával is nehezen látni. Unalmas, élvezhetetlen. Semmi gondolkodós rész nincs benne. De még ijesztőnek sem lehet mondani, mert egyik ellenség sem rémisztő, és jumpscere-k sincsenek. (Az előző résszel ellentétben.) Az alapsztoriból ki lehetett volna hozni valami jót, de az sem sikerült.
Szóval hihetetlenül csalódtam... elvesztegetett idő volt rá várni és vele játszani.
Az 1.rész kedvenc marad minden horror játék közt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!