The Witcher 3, báró vs gyerekek?
Ha valaki még nem játszott vona vele(amit kétlek ebben az esetben)) SPOILER veszély!
Amikor ugye el kell dönteni hogy a fába béklyózott szellemet megöljük vagy sem a boszorkányok kérésére, úgy váltakozik a cselekmény, hogy vagy meghal a báró felesége és ő maga felakasztja magát és a gyerekek menekülnek meg , vagy a gyerekeket megölik a boszorkák és az átok megtörhető a feleségen és a bárónak sem esik baja. Na a kérdésem az hogy melyik a legjobb megoldás? Milyen megoldások vannak?
Én csak ezt a két megoldást ismerem, nem tudom, hogy van e más. És hogy melyik a jobb? Nézőpont kérdése. Én megtörtem a feleség átkát, ezt tartottam jobbnak. A játék végét nem befolyásolja.
És egy tanács: mielőtt megtalálod Cirit, csináld meg az összes mellék küldetés, mert azok is befolyásolják a végét. Én először nem csináltam meg, a lehető legrosszabb befejezést hoztam össze.
Ha esetleg lesz valamilyen kérdésed írj nyugodtan.
A játék nem fekete, vagy fehér döntésekre épül. Mindegyik döntésben van némi jó, ami másnak rossz. Én a gyerekeket mentettem meg, mert a báró tett azért, hogy az történjen velük, ami történt. Több fiatal élet fontosabb két éltesnél. A vérfarkasnak is hagytam, hogy széttépje azt, akit, mert kettejük dolga volt, nem kötelességem beleavatkozni. Családi ügy volt, nem a szörny léte a központi elem.
De ez csak az én Geraltom, az én döntéseimmel és indokaimmal.
Én megöltem a fába béklyózott szellemet mivel úgy gondoltam kockázatos elengedni, és a játék ezen pontján még nem derült ki hogy a boszorkák gonoszak. Ciri hollétéről fontos információkkal szolgáltak ezért ez tűnt a logikus döntésnek.
Utólag valószínűleg jobb lett volna a gyerekeket megmenteni.
Köszönöm.
Tenyleg rettentően jól megcsinálták a sztorit. Viszont en megöltem a szellemet, mivel egy barát élete fontosabb számomra mint a gyerekeké, akik nagyon csúnya szóval senkik(számomra).
Ha kiengeded a szellemet, akkor elpusztul az egész falu, nem?
Lehet, hogy keverem, de nekem ilyesmi rémlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!