Gta 5 ban a semmiért?
Figyelt kérdés
Nemrégen játszottam a GTA online-al amiután megvettem és amikor beleuntam a játékba pár napig nem játszottam, újra elő akartam venni és az fogadott hogy ban-t kaptam... Nem írtak semmi okot csak azt hogy örökre szól. Esküszöm semmit nem csaltam csak játszottam. Mégis kaptam... még csalóval sem találkoztam aki pénzt dobott és ezért banoltak volna... Szerintetek? Próbáltam egy ticketet nyitni a support felé de azt írják amíg nem erősítem meg az e-mai címemet addig nem nyithatok.. Az az egyetlen 1 gond hogy nem küldenek semmilyen emailt sem... Mit csináljak? :(2017. ápr. 21. 01:17
1/2 A kérdező kommentje:
Valaki?
2017. ápr. 21. 10:55
2/2 anonim válasza:
A megerősítést akkor kellett (volna) elvégezned, amikor létrehoztad a Rockstar Games Social Club fiókodat. Nézd át a postafiókodat, hogy megvan-e a küldött verification mail.
Amúgy a Rockstar csalóvédelmi rendszere a legrosszabb a világon, Xboxon egy hónap eltiltást kaptam a semmiért, a fiam véglegest PC-n a semmiért. Ez utóbbit sikerült visszacsináltatnunk, de még csak bocsánatot sem kértek a tévedésért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!