Counter-Strike: Global Offensive-ve játékban Vac-Bant kaptam a semmiért!?
Letelt a 30 nap piaci vásárlás-i tiltás, és vettem 1 huzamra kb. 20 skint, rá kb. két óraára skypen 4 en játszottunk 1 könnyedet (CSAK ÚGY!!) és persze aki meghall könnyeden, az a térképen, meg nem a térképen tudja mondani, hogy hol ki van... nekem is ez volt, 1vs4 volt, és a barátaim skypen keresztül segítettek mondani, 1 sötét közeledik feléd Stb... Megöltem mind a 4 et.... csak mire ment volna a kövi menet, kidobott a szerver...
ez a kép
Másnap meg kaptam a Vac kitiltásos fost, oda egy 10 eurós inventory :D
Soha életembe nem csaltam... és a többiekkel csak ere tudtunk gondolni...
Vagy talán az még, hogy pár napja kipróbáltuk, hogy egy pályát letöltöttem a műhelyből, ISMÉTELEM A MŰHELYBŐL, és az volt a map lényege, hogy Stat Track FARM, lett is kb. 340... De ha engedte, hogy le lehssen tölteni a pályát a steamről, akkor biztos nem azért... meg már vagy 3 barátom is csinálta már... de még mindig virul a vac állapotuk... Még mindig sajnálom Steam , de soha nem csináltam semmi olyat amiért kilehetnék bannolva!
Még talán annyi, hogy-ha ez csalás, ezeket a kommadokat, ami a vidibe van azokat kipróbáltam, nem mindet, de párat:
https://www.youtube.com/watch?v=Ws96o52WY04
Köszönöm, hogy eddig elolvastad, és ha segítesz is, azt még jobban... köszönöm :)
Ezek nem befolyásolják a játékmenetet,csak az SV_CHEATS 1-el elérhető kódok.
Valószínű,versengőbe csalhattál és ezért reportoltak,aztán az OW úgylátta jogos,és aztán jön a VAC.
Egyébként nincs olyan hogy jogtalanul kirak a semmiért,BIZTOS hogy csaltál valamilyen módon,vagy csak egyszerűen úgy játszottál mint egy noob. (tehát falat nézel arra azt is hihetik hogy WH)
a csalás az csalás. Nem nekünk kell bizonygatnod, hogy nem csaltál.
VAC ban-t versengők utáni jelentések után kaphatsz, amikor az overwatcher megnézi a meccsedet és eldönti, csaltál-e vagy sem. De nem egy ember nézi meg, hanem 5 vagy több ember, + nem egy overwatch alapján kapod a ban-t hanem gyakran hónapokon keresztül gyűlik az adat, akár több tucat jelentés és overwatch után.
Ha úgy érzed igazságtalan volt a kitiltás, szépen írjál steam supportnak. Max kapsz egy órás motage videót ahol bizonyítják, hogy csaltál.
Overwatch ban = több játékos megnéz és dönt (ez nem VAC)
VAC = automatikus rendszer, azt nézi hogy a hl2.exe file-ba történik-e memória hívás változtatás külső program által, ha igen akkor BAN. Elég ha nyitva van egy Cheat Engine, de nem használod, akkor is érzékeli és bannol(hat).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!