Xbox one vagy ps4?
Figyelt kérdés
Első sorban olyan emberektől várok válaszokat akiknek van egyik másik konzolja. Mellette-ellene érveket szeretnék2017. ápr. 20. 21:57
11/14 anonim válasza:
#10 Gondolom nem hallottál arról, hogy a magasságos Playstation előtt is volt videojátékozás mert az volt az első géped. Kérlek írj a Sonynak, hogy szüntesse be a gép gyártását, mert (többek közt) a Nintendo már 1985 óta tarol az otthoni konzolpiacon, a Sony meg mindig is egy televízió - audió - videó gyártó cég volt és hát suszter maradjon a kaptafánál ;)
13/14 anonim válasza:
Nekem nehéz volt dönteni mert nagy Gears of War és Uncharted fan is vagyok de végül PS4 lett a Last of Us 2 és az új Kojima játék miatt..
14/14 anonim válasza:
Nekem megvan mindkettő, ugyhogy van tapasztalatom a Sony ,illetve a Microsoft konzoljával is.
PS4: jobb exkluzívok, erősebb hardver, kontrolleres kiegészítők, stabilabb az online, illetve szerintem racionálisabb felépítésű menürendszer
XONE: Forza, sokkal jobb kontroller, visszafelé kombatibilitás
Előbb volt PS4-em, aztán pedig One-om. De sztem van olyan jó az Xbox, mint a PS ebben a generációban. A jelenlegiben a PS arat, egyértelműen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!