Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Leöntöttem az Xbox 360-am!...

Leöntöttem az Xbox 360-am! SOS! Többi lent?

Figyelt kérdés
Egy jó adag sörrel leöntöttem véletlen de csak a tetejére valamint az oldalára ment (ahol rácsos)... megtöröltem majd bekapcsoltam és szerencsére működik... esetleg okozhatott valami kárt ami később kijön rajta vagy ha lenne baja már bese kapcsolna vagy nem indulna játék igaz?

2017. ápr. 20. 20:09
 1/3 anonim ***** válasza:
Mondjuk nem ártott volna szétszedni és megnézni bekapcsolás előtt. Esetleg még ki is takarítani, ha szükséges.
2017. ápr. 20. 20:28
 2/3 A kérdező kommentje:
Nen tudtam volna szetszedni. Viszont direktmegdontottem h folyik e belole valami de nem ment beke semmi inkabb csak par csepp lehetett... talan nem ment tropara...
2017. ápr. 20. 21:13
 3/3 anonim ***** válasza:

szerintem nem, én a sajátomba volt hogy belemorzsáztam

de ha ennyire aggódsz akkor vidd el szervizbe kitisztíttatni azt általában 2-3ezerért megcsinálják

2017. ápr. 21. 15:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!