Melyik championnal játszotok a legtöbbször LoL-ban?
Draven4life :D
Ha érdekel az adc-zés vedd fel velem a kapcsolatot, lehet tudok segíteni pár dologban :D
Mides vagyok, mostanában Kassadin, Vladimir, Syndra.
Kezdőként boton MF-vel, Jinx-szel, miden, supportként Lux-szal szoktam, eléggé jókat választottam így utólag nézve :D
Kezdőként szerintem érdemes minél több hőst kipróbálni a heti ingyenesek közül, ajánlom minden stílust kipróbálni :D
Ha boton lövészként szeretnél maradni Jinx és Ashe jó, emellett én egy Miss Fortunét, Luciant ajánlok. Mágusoknál én Luxot, Ahrit, Annie-t ajánlom esetleg kezdőként kipróbálni, assasinnak Katarinát, tanknak esetleg Poppyt, nekem ő a kedvenc tankom. Harcosnak Irelia a kedvencem, sőt vele a Q-val könnyebb farmolni, nekem a farmolás kezdőként elég sok gondot okozott :D
Most ingyenes Miss Fortune, őt botra mindenképp próbált, ha tetszik a lövész stílus :)
top: gp, teemo, kled
mid: tf, fizz, zed
jungle: zac, shyvanna, rengar
adc: tristana, caitlyn, twitch
support: blitzcrank, braum, soraka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!