Ti mit vásároltok a championnak LoL-ban?
Ahány ADC, annyi build.
A leghatékonyabb szerintem kezdésnek a doran's blade, 1 poti, amikor hazamész kirakod egy kinézett item felét (Zeal, B.F. Sword, vampiric scepter), farmolsz rá, megveszed a második kinézett tárgy felét + egy alap cipőt.
1 tárgy maxolása helyett gyakran hatékonyabb több kisebb tárgyat venni (főleg ha nem tudsz ölni, egy tárgy egy valamire van fixálva, ne várj semmitől brutál ad-t, mellé attack speedet meg passzív/aktív képességet is).
Ha megvan a 2 tárgy fele-fele + a cipő, utána szoktam kiépíteni egy teljes tárgyat, utána cipő upgrade, 3. tárgy félig kiépít, 2. tárgy befejez. Törekedj arra, hogy értelmesen kihasználd azt a 6 szabad helyet.
Persze ha már az elején 5-0val indítasz, vegyed egyből a kész tárgyat, de ha nehezebben megy a farmolás, nincs kill, jobb a több kisebb tárgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!