Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Ti mit vásároltok a championna...

Ti mit vásároltok a championnak LoL-ban?

Figyelt kérdés
Tehát pls irjátok le hogy milyen itemeket vásároltok a kariknak. Receptre csináljátok? vagy megveszitek egybe? Főleg az adc karisok érdekelnének. Én Ashe-nak először boots of speed-et veszek, utána meg tudom venni olcsóbban a berserkers greavest. Aztán veszek 2 Daggert, ebből megcsinálom a recurve bow-t, utána még egy dagger + brawlers glove ebből lesz a zeal. A zealból meg a recurve bowből pedig Runaans hurricane-t csinálok. Utána ugyanigy apránként megcsinálom az infinity edge-t is. Ti hogy csináljátok?

2017. ápr. 16. 15:30
 1/2 Párnahuzat ***** válasza:
Top a main lanem, ritkán adc-zek. De ha adc akkor az első itemnek a felét kifarmolom, veszek alamit, utánna szépen jöhet a többi. Először attack speedes itemet vegyél, hogy hatékonyan tudj farmolni.
2017. ápr. 16. 15:37
 2/2 anonim ***** válasza:

Ahány ADC, annyi build.

A leghatékonyabb szerintem kezdésnek a doran's blade, 1 poti, amikor hazamész kirakod egy kinézett item felét (Zeal, B.F. Sword, vampiric scepter), farmolsz rá, megveszed a második kinézett tárgy felét + egy alap cipőt.

1 tárgy maxolása helyett gyakran hatékonyabb több kisebb tárgyat venni (főleg ha nem tudsz ölni, egy tárgy egy valamire van fixálva, ne várj semmitől brutál ad-t, mellé attack speedet meg passzív/aktív képességet is).

Ha megvan a 2 tárgy fele-fele + a cipő, utána szoktam kiépíteni egy teljes tárgyat, utána cipő upgrade, 3. tárgy félig kiépít, 2. tárgy befejez. Törekedj arra, hogy értelmesen kihasználd azt a 6 szabad helyet.

Persze ha már az elején 5-0val indítasz, vegyed egyből a kész tárgyat, de ha nehezebben megy a farmolás, nincs kill, jobb a több kisebb tárgy.

2017. ápr. 16. 16:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!