Vásároltok még legálisan Zenét?
Figyelt kérdés
Főleg a ti véleményetekre vagyok kíváncsi,ti hogyan tapasztaljátok.2014. jan. 10. 14:51
1/7 A kérdező kommentje:
Annyi még lemaradt,hogy hol,és milyen formációban szoktatok.
2014. jan. 10. 14:56
2/7 anonim válasza:
A nap naív kérdése számomra :D Olyat nevettem, de ne vedd rossz néven. :D A válaszom gondolom evidens.
3/7 anonim válasza:
Eszemben sincsen. Ha valakinek megvenném a CD-jét az maximum valamilyen kisebb helyi együttes lenne, akiknek ez tényleg számít. De egy befutott zenekar albumért biztosan nem fizetnél, nem azért, mert nem ismerem el a munkájukat, hanem azért, mert nekem igenis számít az a pénz, ők meg maximum egy 10. autóra vagy 120. régi és méregdrága gitárra költenék, arról nem is beszélve, hogy a bevétel jelentős része nem is az adott zenészhez/együtteshez kerül, hanem a kiadóhoz, akiket meg még csak nem is szeretnék pénzhez juttatni...
4/7 A kérdező kommentje:
Én meg rajtad nevettem :) ne vedd sértésnek,te ingyenélő :D
2014. jan. 10. 16:41
5/7 anonim válasza:
Nem veszem annak. Igazából szar, mert ha lenne olyan fizetésem, hogy azt mondjam, na ez az album f**za, megér 5-6 nekem ezer forintot, vegyünk meg, na de nem ez a helyzet. Ugyanez igaz a filmekre. Szóval inkább leszek ingyenélő, de megvan az egész családnak a kedvérevaló.
6/7 anonim válasza:
Minek, ha mp3 formátumúra ingyen tudod át tudod konvertálni a zenéket a youtube-ról és más egyéb oldalakról, hogy aztán letölthesd a mobilodra?
7/7 anonim válasza:
És persze az internethasználat sincs ingyen, szóval ezen felül minek fizessek még a zeneletöltésért?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!