Tippek a MGS:5-hoz hogy jobban lehessen élvezni?
Az elmúlt pár napban megvettem a "definitive experience" verziót és már kezdem kicsit bánni...
Az hogy nincs manuális mentés zavar de nem zavarna annyira ha a hit box (kétszer arcon lövöm a szovjet katonát az altató kis pisztolyal azt rá se bagozik és akkor persze még én szivok rá mert lebukok) meg az AI(nem egyszer volt hogy csak úgy elment elöttem az ellenség úgy hogy nem is voltam fedezékben, máskor meg ha csak kilátszik a kisujjam akkor kapásból riasztja az egész környéket) nem lenne egy kalap sz*** !
Ha lehetne manuálisan menteni akkor még ugyahogy elennék de ugye nem lehet.
Kiváncsi vagyok hogy tudtok-e segiteni hátha jobban tudnám élvezni a játékot.
Akciósan 15 eurót fizettem érte "gamebillet"-en és hiába hogy nemsok pénz enyiért megvehettem volna Green Man Gaming-en az XCOM 2: Digital Deluxe verziót, a fallout 4-et ,meg az új Doom-ot darabonként 16-ért.....
A kábítópisztoly fejlesztve van? Amikor rálősz észrevett már? A rálopakodás nem opció?
Az adott környezethez megfelelő álcaruhát viseled? Lelapulsz, ha valaki túl közel jön?
Nem a játék szar, meg lehet vele tanulni játszani. Tény, hogy nem feltétlenül egyértelmű minden elsőre.
"A kábítópisztoly fejlesztve van?" :Nincs de behalok ha fél méter távolságnál már kötelező.
"Amikor rálősz észrevett már?" : Nem.
"A rálopakodás nem opció?" : Sokszor nyilván nem.
"Az adott környezethez megfelelő álcaruhát viseled?" :A fekete 1.-es szintü lopakodó ruhát használom tapasztalatom szerint még jobb is mint az eredeti mert így lazábban az ellenség mögé tudok lopakodni anélkül hogy észrevegyen.
"Lelapulsz, ha valaki túl közel jön?" : Persze.
én elég nagy Metal Gear Solid rajongó vagyok, az első három része szerintem a videojáték történelem egyik legmagasabb pantheonján áll, főleg a harmadik a Snake Eater, az szinte tökéletes
a negyedik rész már kicsit nyúzott, csavartnak érződött, a hosszú átvezetők miatt már inkább egy interaktív filmnek érződött mint játéknak
az ötödik rész viszont akkora csalódás volt számomra hogy én megmondom az őszintét, 4 óránál többet nem tudtam játszani vele :/
a Ground Zeroes még elment, bár az érdemi része 1 óránál nem volt több, de a TPP prológusa után mikor elkezdődött az igazi játék, én 2-3 órát bírtam vele játszani
és én még megjelenéskor 18ezerért vettem meg a TPP-t, utána vittem vissza és a felét kaptam érte vissza ://
Hát attól függetlenűl hogy vannak a játéknak részei amik köztudottan hulla sz@@@ok nem hiszem hogy a játék maga annyira szar.
Mert attól függetlenül hogy az AI, hitbox sz@@@ attól még vannak nagyon jó tulajdonságai játéknak pl.:a felszerelés craftolás nagyon részletes(tegnap rájöttem hogy lehet mini állat befogókat készíteni azt ha lerakod őket különböző helyekre akkor a küldetés végén kapsz jutalmat a befogott álatokból , nem nagy cucc de csodálkoztam hogy ilyenre is gondoltak).
Tegnap délután még bele raktam 5 órát, azt a "ez tök jó" - "ez egy kalap szar" között billenget a játékról a véleményem.
Szóval ezek után úgy érzem hogy a játék nem szar csak azért 1-2 tipp segítene.
# 6 Az tetszik hogy részletes nem az hogy "tíz órát grindolni kelljen végette".
Bár ahogy látom te csak szimplán utálni akarod ezt a játékot amit úgy ahogy még meg is értek mert attól függetlenül hogy nem találom annyira rossznak tényleg szarrá hype-olt és túl értékelt a játék maga.
#7 a játék maga egyébként alapvetően nem rossz
persze nem ért fel a hypehoz amit az évek során köré építettek
de a játéknak nincs igazából története
Metal Gear Solid játékhoz meg annyi köze van mint a Far Crynak
Azért vannak játéknak olyan részei amit igazán tudok értékelni, mint azt hogy a fő gonosz "Skull Face" magyar származású és hogy még párszór lehet hallani hogy magyarul beszél (bár a kiejtés szar mert a szinkron szinész nem magyar, de attól még így is tök jó ) .
Ami azért egy piros pont nálam. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!