Keresek egy játékot, elvárásaim hogy teljesítmény alapján előnyt lehessen élvezni. Tudtok nekem tippeket adni?
Eddig a WorldOfTanks nevű játékkal játszottam de kezdem unni, hogy a csapattársaim tudatlansága az én játékélményem rovására megy. Kimondottan olyan játékot keresek amiben ha megtanulunk rendesen játszani, teljesítmény alapján előnyre tehetünk szert. Nem hátrány ha valósághű alapú, de nem kritérium.
Amik nem érdekelnek: lol, wow, warplanets, warships
Mindenkinek nagyon köszönöm, aki bármilyen tippel szolgál nekem.
Ebben a rendszerben igazából elég nehéz találni jót, tekintve, hogy elég kevés az olyan játék ahol konkrétan idővel oldódnak fel a fixen erősebb dolgok.
CS:GO, CoD, BF, elég soka feloldható dolog, csak nem jelenti azt, hogy amit később oldasz fel az tuti jobb is mint ami alapból megvan.
Minden ilyen játéknak, amivel játszol alapja a jó csapat... ha nincs akkor élvezd a Team Deathmatch-ező csapattársakat, egy Capture the Flag meccsen...
A nyolcvankilencedik kallofgyutit tudnom ajánlani, esetleg még ott a Titanfall is.
CS:GO megint csak akkor jó, ha van egy csapatod, BF is...
Szirty nevű felhasználónak köszönöm az érdektelen hozzászólást. Sehol nem lett említve a kérdésemben, hogy a legjobb vagyok csak utalást volt hogy az átlagnál jobb... Legközelebb kérlek olvasd el még egyszer a kérdést mielőtt butaságokat osztasz meg a világgal.
Nem probléma, ha valaki szarrá aláz. Mindenki tudja, hogy mindig lesz jobb. Megint egy közhely lett megosztva. Abban viszont igazad van, hogy egy játékot a játékosok határolják be.
ma 13:16 válaszolónak:
Jelenleg a VIHAR-ban vagyok, itt is megy a 70-80%os winrate sh-ban és cw-n. De a játéknak az alapja a random csata és hiába tudok a 6-8-10 tankokkal játszani sh-n és cw-n, ha ez idő alatt 7 db 9es tank gyűlt össze amikkel úgymond érdektelenné vált ez a játék.
Teljesítek 2-3000 wn8at randomba, és ha nem a csapattársam lő ki még talán tudok változtatni a meccsek kimenetelén. kb 2éve játszom ezzel a játékkal, minnél jobban ráérzek a játékra annál jobban megutálom.
Köszönöm a többi hozzászólónak is a fáradtstágot.
CS:GO- sajnos túl egyhangú számomra
BF-et nem próbáltam még, de többen ajánlották. Egyenlőre nem FPS játékot keresnék.
"Legközelebb kérlek olvasd el még egyszer a kérdést mielőtt butaságokat osztasz meg a világgal. "
Köszönöm! Én azt javaslom legközelebb olvasd el újra a kérdésed (akár többször is) mielőtt megnyomod a "válasz elküldése" gombot.
Már ha zavar az, hogy egy utaslásod mögött mások mást tételeznek fel mint amit te szántál oda.
Úgy látom zavar :)
Egy gondos újraszerkesztés esetleg segíthet ezen és akkor lehet meg sem sértődsz és nem kell offolnod sem hogy visszavágj :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!