Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mit vegyek? Melyiket ajánljátok?

Mit vegyek? Melyiket ajánljátok?

Figyelt kérdés

Van kemény 145.000 elkölteni való forintom, szerintetek mire költsem? Fejlesszem a PC-met vagy vegyek egy újgenerációs konzolt? A konzolra drágák a játékok, de egyszerre 4-en is tolhatjuk a konzolon (magas élvezeti faktor). Megéri konzolt venni? Vagy inkább PC?

Konfigom:

Asrock P55 Deluxe alaplap

Intel i5 750 CPU

8 GB DD3 1333 MHz RAM

HD 5770 Videokártya

1 TB merevlemez (5400 RPM)

Ha PC-t fejlesztenék, egy Gigabyte GTX 970 Windforce kártyát vennék + egy SSD-t. A procit lehetne annyira húzni, hogy kihajtsa a kártyát?

2015. júl. 10. 16:47
 1/6 Makker bolha ***** válasza:

en nem vennek konzolt mert a gepeden ugyan azt lehet mint a konzolon, a procid szerintem elbirna a VGA-t.

En nem vennek SSD-t. Inkabb egy HDD-t 128MB Cache val es 7200 RPM el

2015. júl. 10. 16:54
 2/6 anonim ***** válasza:
Én nekem volt PC-m is meg Konzolom is és a PC sokkal jobban bejött.
2015. júl. 10. 16:54
 3/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, de még jöhet :D. Ment a zöld pacsi.

Akkor maradjon a PC fejlesztés? Kb hány évet fog kibírni (teljesítményben) a fejlesztéssel?

2015. júl. 10. 17:04
 4/6 Makker bolha ***** válasza:
eleg sokat, de ha veszel egy SSD-t az nem bir ki csak par evet es elhasznalodik avgy veletlen defragmentalod es dobhatod a P-be... a VGA kibir meg 5 evet a ram nemtudom (remelem igen mert nekem is csak 8GB van :D ), a HDD az mind 1 mert boviteni lehet :) a procid is jó. max 2-3 ev mulva csereled egy i7 -re :)
2015. júl. 10. 17:17
 5/6 anonim ***** válasza:

Ebbe a gépbe ne vegyél GTX970-et. Sok a procinak. Maga a gép alapja annyira régi technika, hogy a bele már mindenképp cserére fog szorulni. Videokártyából GTX760 szintnél erősebbet szerintem nem érdemes bele venni. Egy GTX970-hez passzoló gépet köré építeni pedig legalább még egyszer annyi, mint maga a kártya ára.

Ebben az esetben, tényleg reálisabb megtartani ezt a gépet és venni mellé egy konzolt.

2015. júl. 10. 17:36
 6/6 Makker bolha ***** válasza:
hat szerintem egy új alappal siman jo lenne es majd ha angyon raszorul es a proci amrt nem birna majd par ev mulva akkor cserelni uj ra a VGA meg birna meg par evet biztosan mert jó
2015. júl. 10. 17:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!