Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » The sims3 játékban eltünt a...

The sims3 játékban eltünt a komornyik mit tehetnék?

Figyelt kérdés
Lemondani nem tudom

2017. ápr. 15. 19:55
 1/7 anonim válasza:
Töltsd újra a játékot.
2017. ápr. 15. 19:56
 2/7 A kérdező kommentje:
Nem segített sajna
2017. ápr. 15. 20:08
 3/7 ~GekkóNiki~ ***** válasza:

Eltűnt? Nem lehet, hogy valamelyik simed kirúgta?

Amúgy tudtommal a szobalány a visszatérő, a komornyik elmegy....

2017. ápr. 17. 15:38
 4/7 anonim válasza:
Állítólag a komornyikkal jóba kell lenni,jó kapcsolatot kell ápolni ,mert ha elhanyagolod ,vagy rosszba vagy vele akkor elmegy magától.
2017. ápr. 17. 17:50
 5/7 anonim ***** válasza:

A komornyik nem megy el magától, mikor a sim felfogadja, ki kell neki jelölni egy ágyat ahol alszik, s onnantól kezdve ő a házban marad... Csak akkor megy el ha kirúgják.

Szerintem még csak jó kapcsolatot se kell vele ápolni, én semmilyen kapcsolatban sem voltam a komornyikkal, még is amíg csak szükségem volt rá és el nem küldtem, nálam maradt.

2017. ápr. 17. 22:34
 6/7 A kérdező kommentje:
De, egyszerűen eltünt. Simet nem lattad de jelezte, hogy az ágy az övé és a panelon is azt írta, hogy nálam lakik. Megoldottam azzal, hogy másik házba költöztem utána meg vissza. Így újra fel tudtam venni.
2017. ápr. 18. 09:33
 7/7 anonim ***** válasza:
Biztos csak egy bug volt, fő hogy meg tudtad oldani. :)
2017. ápr. 19. 17:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!