Tom Clancy’s Ghost Recon: Wildlands-ről mi a véleményetek? Megéri megvásárolni? Lehet PS plus nélkül játszani?
tudtommal lehet bot társakkal játszani offline, tehát ahhoz nem kell PS Plus, de ha haverokkal akarod nyomni co-opba ahhoz már kell PS Plus
nekem kissé csalódás volt, nem lett valami nagy durranás sztem a Future Soldier jobb volt
Playstationon fizetni kell azért külön, hogy online játszhass? Ez most komoly? (Még a PS2 érában voltam konzolos, de nem voltak akkor ilyen fa***ságok)
Nem rossz játék a Wildlands, de borzalmas rutinmunka. 0 innovációt tartalmaz, semmilyen érdemi újítás nincs benne. Az egész játék azért jött létre, hogy egy a piacon viszonylag hiányt szenvedő műfajba leheljen életet, méghozzá az olyan Co-Op játékokba, amiben nem kell állandóan ugyanazt a 10-20 missziót grindolni ahhoz, hogy több óra játékmenetet kicsikarj a programból. A Wildlands (minimum nehéz fokozaton, az alatt semmit nem ér) úgy ad neked 50+ óra játékmenetet /ha mindent megcsináltok persze/ coopban, hogy soha nem kell ugyanazt a missziót újra megcsinálnod. Persze a játék rohadt monoton, így a feladatok sem túl változatosak, de ennek ellenére mindig új helyszíneket fedezel fel, új missziókat csinálsz.
Nem egy nagy durranás, tipikus modern lopakodós TPS. Mindenesetre hangulatos, szép, és viszonylag jól működik (azért akadnak ordas nagy hibák benne), de ha vannak barátaid akikkel játszanátok, akkor megéri. Egyedül én tősgyökeres Ghost Recon fanként 45 óra játékidő után beleuntam, belefáradtam, és még így is maradt 5 map részlet, ahova még be se mentem.
"Playstationon fizetni kell azért külön, hogy online játszhass?"
igen, már lassan 4 éve, mióta megjelent a PS4
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!