Mennyire optimalizált a Ghost Recon Wildlands?
olyantól kérdem aki most bétázott/bétázik
sajnos nem vagyok otthon a hétvégén és nem vagyok gépközelben hogy kipróbáljam :/
gépem: i5-3570, 8 GB Ram, GTX 750 Ti, Win 7 64-bit
elméletben kompromisszumokkal menne 1080p, low-medium beállításokkal 30 fpssel, de Ubisoftról beszélünk és nem tom hogy megint beleszаrtak e az optimalizálásba és hasraütés szerűen kiadtak egy gépigényt :/
Ugy meg nem akarom majd megvenni marciusban hogy jatszhatatlan akarmilyen beállitásokkal (BF4el megszenvedtem ezt anno :/)
Szia!
Aki GTX 1080-al tolja az úgyis azt mondja hogy tökéletes, de sajnos egyáltalán nincs jól optimalizálva. Nekem majdnem megvan az ajánlott gépigény (GTX 960), de vegyes grafikai beállításokon sincs meg a fix 60 FPS, és még néha akad is. A játék játszható, és szerencsére nem olcsó konzolport (nem delayes, nem csúszik az egér bemeneti jele 60 FPS alatt), szóval az se baj ha 55-50, esetleg 45-re lecsökken. A 30 FPS a Wildandsben valamiért borzalmas slideshow, sokkal rosszabbnak tűnik mint más játékban (mintha csak 24.4 lenne).
A grafika levéve sajnos elég ronda, nagyon sok a növényzet és az apró elem, így élsimítás nélkül minden nagyon recés, vibráló, csúnya. Szóval nem a legjobb az összkép. Hogy ezen mennyit javítanak hetedikére, hát.. szerintem nem sokat.
értem, köszi szépen
most azon agyalok lehet majd 720p, high-mediummal több fps-t tudok kicsavarni belőle
nagyon bánom hogy most hétvégén volt az open-beta és nem tudtam kipróbálni mert azért teljesebb képem lenne :/
Egész héten ment a béta - habár már nyilván mindegy.
Nálam fx8300 @4ghz + r9 fury párossal többnyire high beállításokkal élvezhetően futott, egy-két helyen a proci miatt leesett 30-32 fps re(tényleg sokkal kevesebbnek tűnik mint a legtöbb játékban) de átlagban 45-56 fps környékén volt 1080p ben.
A zárt béta óta is rengeteget javult a teljesítmény, egyáltalán nem tartom kizártnak hogy csodát művelnek hetedikéig(nem beszélve a későbbiekről, nem csak hátránya van annak hogy most már állandóan online a legtöbb játék, sokkal többet foglalkoznak velük mint régen), jelenleg tényleg nem túl rózsás a helyzet, de ugye ezért is béta még.
Azt vedd figyelembe, hogy a magyarországi Deluxe Edition ára 19000 Ft, és jelenleg, greenmangaming.com-on vásárolva a Gold Edition kerül ugyanennyibe! Én most rendeltem elő Goldba, 19000 Ft-ért. :D
A te videókártyáddal készült játékvideó youtuberól:
Örök hála, úgy voltam vele hogy 19 ért kenjék a hajukra(pedig a béta nagyon bejött), de GMG-n már sokkal barátibb, 12 körül van a sima.
Na hat koszonom szepen a valaszokat
Amugy tenyleg kevesbbnek erzodik az FPS meg videon is
meg egy kerdes: a division mennyire optimalizalt? :D
Nagyon szívesen #5-ös, én is itt rendeltem, és a sima valóban akörül van. :)
A Division jobban fog futni mint a Ghost Recon, de eléggé gépigényes az is. Manapság akadozni szokott (nagyon sok embernek), fene tudja miért. Jó játék a Division, de csak Season Passal ér fel egy teljes játék értékével, önmagában nagyon gyenge az endgame content. Nekem Season Passal van meg, 170 órám van benne, és nem untam meg, csak szünetet tartok a Ghost Recon miatt, nehogy ráunjak a TPS lövöldözésre. :D
értem köszi
az akadozást emlitettem egy ismerosom mondta valszeg valamelyik update miatt lehet
Hát.én most próbáltam ki free weekenden. nekem 1060-on high-on megy 50-60 fps között.
öcsém gtx 1070-én pedig csak very high. egy vicc, hogy ez az uborka nem tud optimalizáni...
persze ezek magas beállítások miért is panaszkodok? mert a 1070 4k belépő kártya elméletileg és minden más megy ultran rajta csak ez nem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!