Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Guitar Hero World Tour: Miért...

Guitar Hero World Tour: Miért nem aktiválódik a Star Power? Lent

Figyelt kérdés
Megvettem egy gitárt és egy játékot Xbox 360-ra. A gitár elkezdett szarakodni, magától pengetett duplán, nem érzékelte a gombokat csak ha erősen nyomtam, stb. Odaadtam egy ismerősömnek, hogy csinálja meg. Meg is csinálta, működött egy darabig tökéletesen, aztán megint gallyra ment. Odaadtam neki, hogy csinálja meg, megcsinálta. Most megint "nincs ""nagyon"" baja" de valamiért nem adja be a Star Powert. 100%-ra csináltam a zenéket normálon és hard-on, semmi. A végén ki is írja +pénzként, hogy felhasználatlan star power. What?? Mindent tökéletesen nyomok, pengetek, nyektetek de semmi, írja, hogy star power ready de régen magától váltott át. Most meg sehogyan.. Mi lehet a baj? Hogy tudom orvosolni? Gondolom egy válasz sem jön majd, ilyen régi játékokkal kapcsolatban sose szokott, de hátha. Valaki? A gitárban mehetett tönkre valami?

2017. ápr. 14. 11:38
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!