Miért nem működik rendesen az Assassins Creed 4 játékom?
Az a problémám, hogy a karakterem nem akar ugrani. Hiába nyomom a gyorsítást, az előre haladást és az ugrást, egyszerűen nem akar ugrani, és ez eléggé idegesítő, mert így nem igazán tudok haladni a történettel? Fogalmam sincs, mi lehet a probléma és a megoldás...
(Ez a negyedik rész, a Black Flag)
Nem, letöltöttem... volt Crack, meg most Update.
Nem tudom eldönteni, hogy sírjak-e vagy nevessek. Mielőtt nemrég Crackeltem és az Update-t feltettem, tiszta bug volt az egész. Most sehol egy bug, végre tök szép és normális, nem szaggatott a működése, de ugrani még mindig nem tudok.
Régebben ugyanezt töltöttem le, akkor tudtam ugrani. Mi változhatott azóta?
Esetleg van valamilyen ötleted, javaslatod, mit tehetnék, hogy tudjak normálisan játszani?
Soha nem ugrik, vagy csak bizonyos helyzetekben? Eléggé idióta, körülményes az összes Assassins Creed irányítása, nem lehet hogy csak most ismerkedsz vele?
Egyébként valósznűleg a letöltött verzió bugja az, hogy nem ugrik a karaktered.
Soha nem ugrik, illetve, ha ugrik, akkor rendkívüli mód bonyolult billentyű-kombinációkkal (vagyis: nyomogatom össze-vissza mind a három gombot, és valahogy, valamelyik kettő vagy három együttes vagy egyéb kombinációjú lenyomásával egyszer csak hajlandó ugrani) =D
Már játszottam vele, csak gondoltam, most újra letöltöm. De igen, több, mint valószínű, hogy bug. Ezt hogy lehet kikerülni? Egy patch letöltésével?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!