Tachanka jó védő (r6 siege)?
Mindegyik védő jó. Olyan nincs hogy rossz.
Ha szeretsz a sarokban ülni a nagy páncélzott fegyverrel és darálni, akkor vedd meg.
Ha jobban szeretsz kempelni valamelyik sarokban a szobában, akkor doc vagy rook.
Ha szeretsz spawn killelni, akkor a németek, legfőképp bandit.
Ha szeretsz gyorsan futkározni, roamingolni akkor yäger (vagy dlc-ben caveira).
Ha szereted távol tartani magadtól a támadókat akkor meg smoke.
Ha látni szeretnéd az ellenségeket falon keresztül akkor pulse.
Ha szeretsz bezárkózni, akkor castle.
A másik orosz, kapkan is nagyin jó, ablakokra tudsz tenni csapdákat, így könnyen becsúszik 1-2 potya kill.
Szóval minden karakternek megvan a maga képessége, ezt játékosa válogatja hogy neked melyik stílus jön be. Kezdőknek a doc-ot vagy rook-ot szokták ajánlani általában.
(Yägert kezdőként nem ajánlom mert nagyon szór a fegyvere, viszont ha megtanulod használni, akár az egyik legjobb. Neked ő az egyik kedvencem.)
Sok mindentől függ, de alapjában véve nem a legjobb operátor, bár a shieldes buff után már viszonylag kezelhető, de még mindig nem az igazi. Nehéz-e használni? A helyzettől függ, általában kisebb mapokot lehet eredményesen használni, de egy jól felépített csapattal, megfelelő operátor kombókkal simán használható szinte bárhol.
Ha kezdő vagy inkább ezeket a védő karaktereket javaslom:
Gyors: Mute, Bandit, Jager
Lassú: Mira, Rook, Doc
Ha tényleg kezdő vagy, akkor javaslom hogy a campelősebb lassabb operátorokkal kezdj, hozzájuk nem is kell nagy map ismeret.
Kérdésedre válaszolva szerintem nem éri meg megvenni, maximum ha egyszerűen annyi renownod van, hogy nem tudod mire költeni.
Köszönöm a válaszokat. Végül megvettem. Eddig nem bántam meg.
És igen kezdő vagyok ez az első karakter amit megvettem. Alapból csak Rook volt meg, támadóknál meg Sledge.
Szeretek sarokban campelni, Rook-al is azt csináltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!