Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Tachanka jó védő (r6 siege)?

Tachanka jó védő (r6 siege)?

Figyelt kérdés
Megéri megvenni? Nehéz használni?

#védő? Rainbow six
2017. ápr. 6. 17:40
 1/3 anonim ***** válasza:

Mindegyik védő jó. Olyan nincs hogy rossz.

Ha szeretsz a sarokban ülni a nagy páncélzott fegyverrel és darálni, akkor vedd meg.

Ha jobban szeretsz kempelni valamelyik sarokban a szobában, akkor doc vagy rook.

Ha szeretsz spawn killelni, akkor a németek, legfőképp bandit.

Ha szeretsz gyorsan futkározni, roamingolni akkor yäger (vagy dlc-ben caveira).

Ha szereted távol tartani magadtól a támadókat akkor meg smoke.

Ha látni szeretnéd az ellenségeket falon keresztül akkor pulse.

Ha szeretsz bezárkózni, akkor castle.

A másik orosz, kapkan is nagyin jó, ablakokra tudsz tenni csapdákat, így könnyen becsúszik 1-2 potya kill.

Szóval minden karakternek megvan a maga képessége, ezt játékosa válogatja hogy neked melyik stílus jön be. Kezdőknek a doc-ot vagy rook-ot szokták ajánlani általában.

(Yägert kezdőként nem ajánlom mert nagyon szór a fegyvere, viszont ha megtanulod használni, akár az egyik legjobb. Neked ő az egyik kedvencem.)

2017. ápr. 6. 17:58
 2/3 anonim ***** válasza:

Sok mindentől függ, de alapjában véve nem a legjobb operátor, bár a shieldes buff után már viszonylag kezelhető, de még mindig nem az igazi. Nehéz-e használni? A helyzettől függ, általában kisebb mapokot lehet eredményesen használni, de egy jól felépített csapattal, megfelelő operátor kombókkal simán használható szinte bárhol.

Ha kezdő vagy inkább ezeket a védő karaktereket javaslom:

Gyors: Mute, Bandit, Jager

Lassú: Mira, Rook, Doc

Ha tényleg kezdő vagy, akkor javaslom hogy a campelősebb lassabb operátorokkal kezdj, hozzájuk nem is kell nagy map ismeret.

Kérdésedre válaszolva szerintem nem éri meg megvenni, maximum ha egyszerűen annyi renownod van, hogy nem tudod mire költeni.

2017. ápr. 6. 18:01
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. Végül megvettem. Eddig nem bántam meg.

És igen kezdő vagyok ez az első karakter amit megvettem. Alapból csak Rook volt meg, támadóknál meg Sledge.

Szeretek sarokban campelni, Rook-al is azt csináltam.

2017. ápr. 6. 18:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!