Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » CS:GO-ban kaptam VAC bannt....

CS:GO-ban kaptam VAC bannt. Ha regisztrálok újra steamre másik e-mail címmel és ott megveszem a cs:go-t akkor nem marad meg a vac?

Figyelt kérdés
Válaszokat köszönöm szépen!

2017. márc. 30. 17:52
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Amit leírtál eddig oké és mehet. Viszont nem használhatod ugyanazt a telefonszámot a Steam Guardhoz vagy a Prime fiók beállításához, mert minden VAC-ban automatikusan kiterjed az összes fiókra amit ugyanazzal a telefonszámhoz társítasz.
2017. márc. 30. 18:07
 2/12 A kérdező kommentje:
Igen a telefonra rájöttem csak ennyire voltam kívácsi köszi!
2017. márc. 30. 18:34
 3/12 anonim ***** válasza:
Csakhogy a CS:GO nem ér ennyit.
2017. márc. 30. 19:04
 4/12 anonim ***** válasza:
61%
igen ne regisztrálj sehova, nem kellenek az ilyen csalók. bocs
2017. márc. 30. 19:16
 5/12 A kérdező kommentje:
Nem csaltam :) Ha nem tudod ne véleményezz köszi :) Egyszerűen csaló teambe kerültem a steamen megkérdeztem és ha csaltam ha nem csalásnak "része" voltam
2017. márc. 30. 19:28
 6/12 A kérdező kommentje:
De a kérdés már bocs mióta az volt hogy kellenek-e csalók?
2017. márc. 30. 19:32
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

A VAC kizárólag a módosított játékfájlokat nézi, és automatikusan bannol ha csalóprogramot észlel. Semmi köze nincs semmilyen más játékosnak.

Az Owerwatch-ban sem vonatkozik más játékosra azon kívül akit jelentettek, mivel a rendszer semmilyen módon nem biztosítja hogy bárki mást bannoljanak azon kívül akinek a reportját nézik.

Nem igaz amit állítasz, és ne hozd magad olyan helyzetbe hogy így lebuktassanak, mert ez gáz.

2017. márc. 30. 20:06
 8/12 anonim ***** válasza:
91%

Most mondanám, hogy vedd meg mégegyszer, aztán bannolják le azt is, hadd foggyon a pénzed, de valószínűleg anyuci/apuci pénztárcájára megy.

Gyökér csicska.

2017. márc. 30. 20:12
 9/12 anonim ***** válasza:
Legalább jobb magyarázatot találnál ki. Nincs olyan, hogy csaló csapatba kerültél és azért bannoltak ki. Egyszerűen csaltál és azért kaptad a VAC bannt. Ahogy írták a VAC azt nézi megpiszkáltad-e a fájlokat, használsz-e valami külső hack programot, stb. A TE gépet nézi, a TIÉDET és nem másét. Besértődhetsz, hiztihetsz, hazudozhatsz továbbra is, de, ha valaki VAC bannt kap annak oka van. Az új felhasználón is megpróbálhatod használni a hackedet, de továbbra se leszel jobb játékos tőle.
2017. márc. 31. 09:29
 10/12 anonim ***** válasza:
nekem is ez a problémám. állandóan kidob a játékból és ezt a VAC cuccot írja... én nem hackeltem, azt se tudom hogy kell és nem is érdekel... nem rég kezdtem csak... bosszantó nagyon..
2017. ápr. 20. 12:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!