Ha regisztrálok egy másik eBay accountot ugyan azzal a bankszámla számmal és azokkal az adatokkal akkor nem fogja letiltani a bankkártyát? (Többi lent)
Figyelt kérdés
Regisztráltam eBayen régebben. Minden rendben ment rendeltem jött minden. Egy pár hónapig nem voltam szűkségem semmire és nem használtam a fiókot be se jelentkeztem. Most megint kellene valami és egyszerűen nem enged belépni. E-mail cím, jelszó biztos hogy jó mert ha rosszat írok be teljesen mást hoz ki. Képekben tudom majd mutatni ha valaki szeretne segíteni. Előre is köszönöm!#bankszámlaszám #eBay #bejelentkezés #regisztrálás #tiltás #2 fiók #egy bankszámlaszám #nem enged bejelentkezni
2016. júl. 10. 19:48
1/3 JANIkettőezer válasza:
Nem fogja letiltani, ennyi erővel másik oldalról sem rendelhetnél többé semmit. Viszont érdekelne, hogy mi történik. Én pl. nem szeretném, hogy egy kósza accountom legyen, ahol kártyainfók el vannak mentve.
2/3 A kérdező kommentje:
2016. júl. 11. 11:34
3/3 anonim válasza:
5 éve ebay-ezek,abból volt h 2 évig nem léptem fel,és BE tudtam lépni minden gond nélkül
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!